Η μουσική σκηνή Αυλαία θα υποδεχθεί το Χρήστο Παναγιωτόπουλο και τη μουσική παράσταση με τίτλο «Ταξιδεύοντας στον άνεμο»…

… την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012, στις 22.00.

O Χρήστος Παναγιωτόπουλος υπηρετεί πιστά το έντεχνο ελληνικό τραγούδι τραγουδώντας και παίζοντας ακουστική κιθάρα, και έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι δημιουργός της μουσικής παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον άνεμο» με 30 συντελεστές και με τη συμμετοχή του ηθοποιού και τραγουδιστή Νίκου Δημητράτου και των ηθοποιών Ντάνου Λυγίζου και Ηλία Λογοθέτη. Έχει δημιουργήσει επίσης την Ιόνια Ορχήστρα -με συμμετοχή μουσικών από τη δυτική Ελλάδα- που περιοδεύει από το 2011 με αφιέρωμα στους Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, και Λοΐζο.

O Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα εμφανιστεί την Πέμπτη 25 Οκτώβρη στη μουσική σκήνη Αυλαία και θα παρουσιάσει διασκευές από τη rock και έντεχνη σκήνη, καθώς και δικά του τραγούδια από το cd «Αντίξοες συνθήκες» που κυκλοφόρησε το 2003 με το τότε συγκρότημά του, Αnalysis. Πρόκειται για κομμάτια όπως τα: Ο μύθος στην ακτή, Πειθαρχημένος, Ώρα 5.40, Φαροφύλακας της μοναξιάς, που έχουν ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο.

Μαζί του θα είναι η Έλενα Βούλγαρη (φωνή, κρουστά),η Άντυ Χριστοδουλόπουλου, (φωνή, κρουστά), ο Άγγελος Χρυσανθόπουλος (κιθάρες, μαντολίνο, μπουζούκι), ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο) και ο Γιώργος Ψυχογιός (τύμπανα).