Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νίκος Καλλίνης στο Mike s Irish Bar

Ο Νίκος Καλλίνης στο Mike s Irish Bar

To Mike’s Irish Bar φιλοξενεί τον Νίκο Καλλίνη, γνωστό από τη θητεία του σαν τραγουδιστή και κιθαρίστα του αγαπημένου συγκροτήματος Εκείνος + Εκείνος …

το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.Ο Νίκος Καλλίνης με μεγάλη παρουσία σε ζωντανές εμφανίσεις αλλά και στη δισκογραφία σαν συνθέτης & ερμηνευτής, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο τόσο στην δισκογραφία του συγκροτήματος όσο και σε αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης ροκ σκηνής. Φυσικά θα ακούσουμε τραγούδια όπως το «Δεν Θυμάσαι», «Τα Λόγια Κομμάτια», κ.α. αλλά και νέο, ανέκδοτο υλικό από τον επικείμενο νέο δίσκο του Νίκου διασκευασμένα ειδικά για το live στο Mike’s Irish Bar!


 

Συμμετέχει: Μαρία Σαχπασίδη| φωνητικά, πλήκτρα
Μην το χάσετε!!

 

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες του:
Γιώργος Ρουμάνης: τύμπανα
Δημήτρης Πικέας: μπάσο

Σχετικές ειδήσεις
Οι Εκείνος + Εκείνος και οι 2002GR live στο Club του Σταυρού του Νότου
03.02.2017 14:17
Οι Εκείνος + Εκείνος επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, με special guests τους 2002GR!
Adedeji & Frog String Quartet live στο Beton 7
18.01.2017 16:21
Το Beton7 παρουσιάζει για πρώτη φορά τον Νιγιριανό κιθαρίστα/τραγουδιστή και συνθέτη Adedeji μαζί με το κουαρτέτο έγχορδων Frog String Quartet που αποτελείται από τους Περικλή Τιμπλαλέξη (βιολί), Γιάννη Ζαρία (βιολί), Μιχάλη Καταχανά, (βιόλα) και Αλέξανδρο Κασαρτζή (τσέλο). Σε αυτή την εμφάνιση τους θα παρουσιάσουν προσωπικές συνθέσεις του Adedeji από το πρώτο του άλμπουμ Ajo αλλά και καινούριες πρωτότυπες συνθέσεις από τον επερχόμενο δίσκου του.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.
Οι
27.04.2016 15:09
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στον Σταυρό του Νότου Plus, οι «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Μέτρα με τέχνη τον καιρό".
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.