Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ο Νίκος Καλλίνης στο Mike s Irish Bar

Ο Νίκος Καλλίνης στο Mike s Irish Bar

To Mike’s Irish Bar φιλοξενεί τον Νίκο Καλλίνη, γνωστό από τη θητεία του σαν τραγουδιστή και κιθαρίστα του αγαπημένου συγκροτήματος Εκείνος + Εκείνος …

το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.Ο Νίκος Καλλίνης με μεγάλη παρουσία σε ζωντανές εμφανίσεις αλλά και στη δισκογραφία σαν συνθέτης & ερμηνευτής, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο τόσο στην δισκογραφία του συγκροτήματος όσο και σε αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης ροκ σκηνής. Φυσικά θα ακούσουμε τραγούδια όπως το «Δεν Θυμάσαι», «Τα Λόγια Κομμάτια», κ.α. αλλά και νέο, ανέκδοτο υλικό από τον επικείμενο νέο δίσκο του Νίκου διασκευασμένα ειδικά για το live στο Mike’s Irish Bar!


 

Συμμετέχει: Μαρία Σαχπασίδη| φωνητικά, πλήκτρα
Μην το χάσετε!!

 

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες του:
Γιώργος Ρουμάνης: τύμπανα
Δημήτρης Πικέας: μπάσο

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.
Οι
27.04.2016 15:09
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στον Σταυρό του Νότου Plus, οι «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Μέτρα με τέχνη τον καιρό".
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.
Ο Μιχάλης Εμιρλής live στο Mike’s Irish Bar
04.02.2016 14:11
Ο Μιχάλης Εμιρλής επιστρέφει στην Αθήνα δυναμικά με νέο τραγούδι, νέα μπάντα και πολύ κέφι και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 θα βρίσκεται στη σκηνή του Mike’s Irish Bar!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.