Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Το γαϊτανάκι της Ζωρζ Σαρή, στο Θέατρο Ακάδημος

Το γαϊτανάκι της Ζωρζ Σαρή, στο Θέατρο Ακάδημος

Το Θέατρο Ακάδημος παρουσιάζει τη μουσική παράσταση με τίτλο «Το γαϊτανάκι», βασισμένη στο ομώνυμο έργο της Ζωρζ Σαρή
 

… που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012.


Λίγα λόγια για το έργο….

Ο γερο –Νικόλας  ζει ήσυχα παρέα με τα βιβλία του μέχρι τη στιγμή που ένα τραγούδι γεννά μέσα του μια μεγάλη ιδέα. Όλα τα παιδιά της γης μια δεδομένη στιγμή να πιαστούν χέρι- χέρι και να αγκαλιάσουν τη γη που είναι στρογγυλή. Παίρνει το χάπι της νεότητας από το γιατρό Ξανανιώνη και ξεκινά να μεταδόσει στον κόσμο την ιδέα του. Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει. Θα τα καταφέρει να φτιάξει το γαιτανάκι της ειρήνης ;  Σε ένα μαγευτικό σκηνικό, με ηθοποιούς που χορεύουν , τραγουδούν, και
επικοινωνούν με τα παιδιά , θα παρακολουθήσετε μια παράσταση με χιούμορ, γέλιο  συγκίνηση και ανατροπές.


Για μεγάλους και παιδιά από 3 ετών .

 

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σερεφίδης
Τραγούδια παράστασης: Λουκιανός Κηλαηδόνης
Μουσική: Νεοκλής Νεοφυτίδης
Σκηνικά  κοστούμια: Καρανικολάου Λίνα
Χορογραφίες: Μαριλένα Καββαδά


Παίζουν οι ηθοποιοί :

Βούρου Αργυρώ,  Μαμιός Δημήτρης ,Ράγιας Σταύρος , Χατζηνικολάου Σωτήρης, Γκούτσιου Μαριάνα, Βασίλης Χαραλάμπους.

Σχετικές ειδήσεις
Περιπέτεια στη Σκουπιδανία στο Θέατρο Παραμυθίας
15.09.2016 16:25
Το Θέατρο Παραμυθίας μας προσκαλεί στην παράσταση Περιπέτεια στη Σκουπιδανία. Μία παράσταση οικολογικού ενδιαφέροντος, βασισμένη στο ομότιτλο παραμύθι, της Κατερίνας Μουρίκη, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Το Τραγούδι της Γης, από τον θίασο «Λώτινος Ήλιος» στο Θέατρο Άνεσις
15.09.2016 10:21
Ο Θίασος «Λώτινος Ήλιος» παρουσιάζει στο Θέατρο Άνεσις από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα την παιδική παράσταση «Το τραγούδι της γης» σε κείμενα και στίχους Άννας Παπαμάρκου και Λεωνίδα Ψέλτουρα και σκηνοθεσία Άννας Παπαμάρκου.
Kashtanka, του Άντον Τσέχωφ στο Εθνικό Θέατρο
23.05.2016 12:48
Το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Flowers of Russia» θα φιλοξενήσει στις 5 Ιουνίου, στην Κεντρική του Σκηνή, την πολυβραβευμένη παιδική παράσταση «Kashtanka» βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Αντον Τσέχωφ.
Οι
04.12.2015 10:21
Η πρεμιέρα των Καρμενσίτας, της νέας παραγωγής της ΕΛΣ για παιδιά, θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ολύμπια, μετά την ματαίωση των παραστάσεων του Νοεμβρίου, λόγω στάσεων εργασίας. Πρόκειται για μια πρωτότυπη παραγωγή, σε ιδέα της Α' Χορεύτριας του Μπαλέτου της ΕΛΣ Μαρίας Κουσουνή, η οποία συνδυάζει την όπερα και το μπαλέτο και βασίζεται στην μουσική της Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ.
Ο μικρός κάστορας και η ηχώ στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
06.11.2015 16:39
Το Ίδρυμα Θεοχαράκη φιλοξενεί την παράσταση Ο μικρός κάστορας και η ηχώ, μία παιδική παράσταση για τη μοναξιά και τη φιλία, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Amy Mac Donald.