Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Τιμή στη Ζουζού Νικολούδη

Τιμή στη Ζουζού Νικολούδη
Εκθεση φωτογραφιών,αποσπάσματα από τη δουλειά της και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα, περιλαμβάνει η έκθεση που οργανώνεται από το Αγγέλων Βήμα σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη .

Εκθεση φωτογραφιών, κοστουμιών, προβολές από συνεντεύξεις της, παρτιτούρες των χορογραφιών της, μουσικές από παραστάσεις της και άλλα στοιχεία που περιγράφουν τη ζωή και το έργο της περιλαμβάνει η έκθεση που οργανώνεται από το Αγγέλων Βήμα σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη.

Η εκδήλωση που έχει στόχο να τιμήσει τη μνήμη της Ζουζούς Νικολούδη θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:00. Και τις δύο μέρες θα γίνει αναφορά στο σπουδαίο έργο της με ομιλητές τους : Ντένη Ευθυμίου, Κλημεντίνη Βουνελάκη, Ολγα Τουρνάκη και Κωνσταντίνο Τζούμα.

Μια κουβέντα αγάπης και μνήμης για τον άνθρωπο που συνήθιζε να λέει ότι: "Αν όλοι οι άνθρωποι στη γη χόρευαν, ο κόσμος θα ήταν καλλίτερος".

INFO
Θέατρο «Αγγέλων Βήμα»
Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια
Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 21:00.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 18.00 έως τις 22.00.Για σειρά προτεραιότητας 210-5242211-3
Είσοδος Ελεύθερη