Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ε (Έψιλον): Παράσταση χορού στο Booze Cooperativa

Ε (Έψιλον): Παράσταση χορού στο Booze Cooperativa

To Booze Cooperativa παρουσιάζει την παράσταση χορού Ε (Έψιλον) σε χορογραφία Αχιλλέα Χαρίσκου – Λαμπετώ Όνσκυ …

στις 17,18,24,25,31 Οκτωβρίου και 1 και 7 Νοεμβρίου 2012.

 

 

Μέσα από τα μάτια ενός σκύλου.

 Στον παρόντα χώρο, σε έναν ενδιάμεσο χρόνο αναμονής και παρατήρησης τοποθετούν το εγώ τους. Εναλλάσσοντας το παρόντα χρόνο με τον ενδιάμεσο χρόνο αναμονής, κατανοούν τη ρευστότητα του χρόνου; Τοποθετούνται, τοποθετημένοι παρατηρούν, χρονομετρημένοι, χρονομετρούν παρατηρώντας το χρόνο του τόπου ενός ενδιάμεσου χρόνου. Ο HEINRICH BOELL τους ψιθυρίζει “Ιδεώδες σκηνικό για το νόμο και την τάξη, είναι το νεκροταφείο. Στον κόσμο υπάρχουν χρεωκοπημένοι και τραπεζίτες, χριστιανοί και άθεοι, ομοφυλόφιλοι και φυσιολογικοί. Όλοι μαζί. Η έννοια της ζωής είναι αντίθετη προς το νόμο και την τάξη. Μόνο οι νεκροί βρίσκονται σε τάξη και υπακούουν όλους τους νόμους”.Το Ε(έψιλον) είναι μία παράσταση που δημιουργήθηκε με αφορμή την συμμετοχή της ομάδας σε ένα 10ήμερο Φεστιβάλ Χορού στην Ύδρα, όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

 

Χορογραφία: Αχιλλέας Χαρίσκος – Λαμπετώ Όνσκυ
Χορεύουν: Αχιλλέας Χαρίσκος – Λαμπετώ Όνσκυ
 

Σχετικές ειδήσεις
La Soirée, performance χορού στο Booze Cooperativa
16.12.2016 13:25
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην performance χορού La Soirée, η οποία θα παρουσιαστεί στις 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου 2016.
You Want To Be The Person You Are?, performance της Άντζελα Λαμπριανίδου στο Booze Cooperativa
20.10.2016 14:24
To Booze Cooperativa παρουσιάζει την Άντζελα Λαμπριανίδου και την performance, You want to be the the person you are?, η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα του 8ήμερου workshop με τίτλο Appointment on Stage.
Ακρόαση και workshop για το Appointment on Stage στο Booze Cooperativa
08.09.2016 14:02
To Booze Cooperativa σε συνεργασία με την καλλιτεχνική διευθύντρια/χορογράφο Άντζελα Λαμπριανίδου και την βοηθό της Christina Gazi, από το Βερολίνο, φέρνουν τον Οκτώβριο του 2016 στην Αθήνα το project “Appointment on Stage”.
Insanity, μια παράσταση Εναέριων Ακροβατικών και Χορού στον Ι.Ο. Χανίων
30.05.2016 15:24
Tην Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, Νεώριο Μόρο παρουσιάζεται για πρώτη φορά η παράσταση Εναέριων Ακροβατικών και Χορού "Insanity" της ομάδας Om3ga σε χορογραφία των Δημοπούλου Μαριαλένα και Σπυροπούλου Ειρήνη.
Unhinged από την ομάδα χορού Άρθρωσις στο Booze Cooperativa
17.03.2016 12:48
Η ομάδα χορού Άρθρωσις και η Πένυ Διαμαντοπούλου παρουσιάζουν στο Booze Cooperativa την παράσταση Unhinged.