Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι αδέσποτοι, στο Θέατρο Βικτώρια

Οι αδέσποτοι, στο Θέατρο Βικτώρια

Το Θέατρο Βικτώρια παρουσιάζει την παράσταση της Μέμης Σπυράτου με τίτλο «Οι αδέσποτοι»…

… που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.


Κι έπειτα;
Μετά;
Τι έγινε μετά που βγήκαμε από το τελευταίο αμπάρι του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ;

 
«'Οποιος και να είσαι όπως κι αν σε λεν, στο ΒΙΚΤΩΡΙΑ έλα κι άσε όλα τα δεν!», όπως τα΄αφήσαμε κι εμείς κι ερχόμαστε αδέσποτοι να θυμήσουμε και να θυμηθούμε.

 
Μπορείτε να φανταστείτε έναν ευγενή γαλλοθρεμένο πιανίστα, μια φιγούρα από το θέατρο Σκιών, έναν εξόριστο πρίγκιπα, έναν τσιρκολάνο ακροβάτη που ξέφυγε από πλάνα του Φελλίνι μαζί με το κορίτσι λάστιχο, έναν ξεπεσμένο βυζαντινό της οικογενείας των Κομνηνών, έναν ναύτη από πίνακα του Τσαρούχη και μια υπνωτίστρια ρεμπέτισσα, που δίχως πώς δίχως γιατί, από τη μια στιγμή στην άλλη γίνανε αδέσποτοι;

 
Φωνές ιδανικές κι αγαπημένες γυρνάνε ψάχνοντας τους ήχους από την πρώτη ποίηση μιας ζωής μας που δεν ήταν, σε μια παράσταση που δεν ήταν. αλλά που έγινε πιο εσείς από εσάς.


Στο φουαγιέ του THEATROVICTORIA κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 17 Οκτωβρίου 2012. Μια ιδέα σε σκηνοθεσία της Μέμης Σπυράτου.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Ιδέα-σκηνοθεσία
Μέμη Σπυράτου
Στο πιάνο ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος
 

Συμμετέχουν οι ερμηνευτές
Αναστασία Καπάνταη
Σταύρος Νιφοράτος
 


Οι Ηθοποιοί
Νίκος Χαλδαιάκης
Μαρία Θωμά
 

Και ο Βαλκανιονίκης ακροβάτης
Παντελής Παπαγεωργίου

Σχετικές ειδήσεις
Το αμάρτημα της μητρός μου στο Θέατρο
30.01.2017 16:25
Με «Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γεωργίου Βιζυηνού, ξεκινά τον καλλιτεχνικό του προγραμματισμό το Θέατρο "Έαρ" Βικτώρια, σε σκηνοθεσία Ηλία Λογοθέτη, με τους Ηλία Λογοθέτη, Μαρία Ζαχαρή Ιωάννα Δαρμή και Σάββα Σουρμελίδη.
Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης «Μιά πέτρα λάθος» στο Θέατρο Τέχνης!
13.10.2016 10:06
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας και η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά, παρουσιάζουν στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε μια δίγλωσση παράσταση, το έργο του Θεόδωρου Γράμψα «Μιά πέτρα λάθος». Το Θέατρο Τέχνης δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του CultureNow.gr να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 9.15, προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις!!!
Αντεροβγάλτης, από την ομάδα Νοσταλγία στο Rabbithole
20.09.2016 16:46
Η ομάδα Νοσταλγία και το Rabbithole παρουσιάζουν την παράσταση Αντεροβγάλτης, μια θεατρική σειρά τεσσάρων επεισοδίων. Το 1ο επεισόδιο έχει τίτλο “Πώς κάτι που δεν είναι αλήθεια, είναι” και κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016.
Όλο λάθος, του  Μιχάλη Μαθιουδάκη στο Bios
16.09.2016 11:24
Ο νέος stand-up μονόλογος του Μιχάλη Μαθιουδάκη κάνει πρεμιέρα στο Bios, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 21:00 και για κάθε Τετάρτη μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, για 6 μόνο παραστάσεις.
Επτά επί Θήβας: Πρεμιέρα με πλήθος κόσμου στο Θέατρο Δάσους
08.07.2016 09:58
Σε ένα γεμάτο Θέατρο Δάσους, με πάνω από 2.000 θεατές, και με το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, δόθηκε η πρεμιέρα της παράστασης του ΚΘΒΕ «Επτά επί Θήβας», στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016.