Οι Catch The Soap Productions, You Trip Me Up και Melotron Productions παρουσιάζουν τους The Underground Youth για τρεις

συναυλίες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν στην Αθήνα στο Six Dogs την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, στη Λάρισα στο Stage Live την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 και στη Θεσσαλονίκη, σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012.

 
“I love to make music and by even the smallest recognition, is worth the effort”,

Τάδε έφη Craig Dyer, ιθύνων νους και αποκλειστικός υπεύθυνος του φαινομένου που ακούει στο όνομα The Underground Youth, άλλης μιας επικαιροποιημένης εκδοχής του cool, εμβαπτισμένης στα καθαγιασμένα νεοψυχεδελικά ύδατα. Με 5 κυκλοφορίες σε μόλις δύο χρόνια ζωής συνιστούν ένα πραγματικό στολίδι στις προθήκες της νεοσύστατης λονδρέζικης Flower Power records.

Με τα ελάχιστα των εκφραστικών μέσων στη διάθεση του ο Craig Dyer παλινωδεί ξεδιάντροπα ελκυστικά μεταξύ των αναφορών του μεταβολίζοντας την εμμονή του στον ήχο των Velvet Underground σε υπνωτιστικά καθηλωτικές μελωδίες ευφυώς ναρκοθετημένες στην κιθαριστική pop του Anton Newcombe (Brian Jonestown Massacre) και των αδερφών Reid (Jesus And Mary Chain), ενώ ενορχηστρώνει υπό την διαστημική «εποπτεία» του Peter Kember (Sonic Boom) έναν υψηλών προδιαγραφών, μινιμαλιστικά ηδονιστικό, νεοψυχεδελικό λυρισμό, προορισμένο να απογειώσει ιστορίες που αναπαύονται στην παράδοση της ντυλανικής τραγουδοποιίας τη στιγμή που ιχνηλατούν τεθλασμένες διαδρομές κινηματογραφικών ηρώων, μεταφράζοντας ιδανικά την παράλληλη ενασχόληση του με την 7η τέχνη.

Οι The Underground Youth (Craig Dyer – κιθάρα, Olya Dyer – τύμπανα, Thomas Joseph – κιθάρα) επισκέπτονται τη χώρα μας up to the time για τρεις διαδοχικές εμφανίσεις, 11, 12 και 13 Οκτωβρίου σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη προσκεκλημένοι των Catch The Soap, You Trip Me Up και Melotron Productions αντίστοιχα.