Aπό τις 10 Δεκεμβρίου 2007 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2008, θα διαρκέσει η πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Πατρελάκη που φιλοξενείται στην γκαλερί Spilioti Projects και αποτελείται από εκτυπώσεις σε διάφορα υλικά με θέμα τη φύση.

Aπό τις 10 Δεκεμβρίου 2007 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2008 θα διαρκέσει η πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Πατρελάκη που φιλοξενείται στην γκαλερί Spilioti Projects και αποτελείται από εκτυπώσεις σε διάφορα υλικά με θέμα τη φύση.


Λήψεις με χρήση φωτογραφικών μέσων που καλύπτουν μια γκάμα από ψηφιακή μηχανή μέχρι κάμερα κινητού αποτυπώνουν τη θάλασσα, τον ουρανό και τη γη σε ταξίδια του φωτογράφου σε όλο τον κόσμο.


Οι φωτογραφίες του έχουν την αρμονία της μουσικής, της κίνησης, της φύσης, τη μαγνητική αρμονία του σύμπαντος.


Σπέσιαλ event της έκθεσης το γεγονός ότι η παρουσίαση των έργων θα συνοδεύονται από την ποίηση του Αγγελου Ρέντουλα ο οποίος και συμμετείχε με ποιήματά και στίχους στο τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του Νίκου με τίτλο Echo που μόλις κυκλοφόρησε και κερδίζει τις εντυπώσεις.


Η επιλογή της μουσικής το βράδυ των εγκαινίων θα είναι μια low-tempo electronica μίξη που θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Νίκος Πατρελάκης.


INFO
Spilioti Projects (bacaro): Σοφοκλέους 1 & Αριστείδους, 210 3211882