Από την Ιαπωνία μέχρι την Αργεντινή και από την Ινδία ως τη Βενεζουέλα, όπου κι αν έχει παίξει το group έχει ξεσηκώσει το

κοινό των sold out συναυλιών του.

Το λένε Super Trio γιατί τα επίθετα που αρμόζουν στους μουσικούς που το απαρτίζουν, μόνο υπερθετικού βαθμού μπορούν να είναι.

Ο Scott Henderson, επηρεασμένος από μία εποχή όπου το blues-rock ήταν στο peak του, ξεκίνησε να παίζει σε μικρά club, κομμάτια από Led Zeppelin μέχρι James Brown. Μπαίνοντας βαθύτερα στη γνώση της ηλεκτρικής κιθάρας, επηρεάστηκε από  κιθαρίστες όπως οι Jimmy Page, Jeff Beck, Jimi Hendrix, Ritchie Blackmore, Albert King και Buddy Guy.

Παρόλο που ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του περισσότερο blues-rock κιθαρίστα, η επιρροή του από τη jazz είναι αυτή που έδωσε το μοναδικό στυλ στο παίξιμό του αλλά και που τον έκανε γνωστό παγκοσμίως.

Έχει παίξει και ηχογραφήσει με τις γνωστότερες μπάντες του κόσμου, όπως η Elektric Band του Chick Corea και οι Weather Report του Joe Zawinul.

Το 1984 φτιάχνει το θρυλικό πλέον Group: Tribal Tech με το οποίο περιοδεύει σε όλο τον κόσμο και ηχογραφεί 9 άλμπουμ, ενώ όλα τα κιθαριστικά περιοδικά παγκοσμίως το βγάζουν επί σειρά ετών Νο 1 κιθαρίστα στον κόσμο.

Ο τρόπος που ο Scott Henderson προσεγγίζει το ηλεκτρικό blues είναι προσωπικός και μοναδικός.

Ο ίδιος φανερώνει ότι ο τρόπος που πρέπει ένας μουσικός να παίζει τα blues licks είναι γύρω από το ρυθμό και όχι πάντα πάνω στο ρυθμό.

Αυτή του η προσέγγιση είναι που κάνει τόσο ξεχωριστό το παίξιμό του.

Μαζί του, ο Jeff Berlin, ένας από τους θρύλους του ηλεκτρικού μπάσου. Ο ευθύς κι αποφασιστικός του ήχος, κυριαρχεί σε ηχογραφήσεις και συναυλίες με τους : Billy Cobham, John McLaughlin, Jermaine Jackson, Issac Hayes, Bill Bruford, Yes, Allan Holdsworth, Toots Thielemans, Larry Coryell, David Liebman, Arturo Sandoval, Michael and Randy Brecker, Mike Stern, Bill Frisell καθώς επίσης και με τους super-stars της jazz και του rock :  Pat Metheny, Van Halen, Rush, τον πιανίστα Bill Evans, Jaco Pastorius και Stanley Clarke.

Είναι ο ιδρυτής του «Players School of Music»  στο Clearwater της Florida ενώ κάνει σεμινάρια σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια.

Με το δικό του group: The Jeff Berlin Group, περιοδεύει σε όλο τον κόσμο και έχει ηχογραφήσει 7 solo albums ενώ ταυτόχρονα παίζει και με τους Stu Hamm, Billy Sheehan και Stanley Jordan.

Το μοναδικό παίξιμο του Jeff Berlin έχει επηρεάσει και εμπνεύσει πολλούς νέους μουσικούς.
Στα τύμπανα ένας από τους μεγαλύτερους drummers της σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας, ο Dennis Chambers.

Το ντραμιστικό αυτό φαινόμενο ξεκίνησε να παίζει σε ηλικία 4 χρόνων, ενώ στα 6 του έπαιζε ήδη σε club.

Η σημαντική του πορεία συνεχίστηκε με συμμετοχές σε μπάντες όπως: του Bill Evans, Stanley Clarke, Brecker Brothers, Mike Stern, Victor Wooten, Greg Howe κλπ.

Η εμπειρία του να παρακολουθεί κανείς μια live performance του Chambers είναι μοναδική.

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το groove και τις ρυθμικές αξίες αποτελεί μια επανάσταση για τον τρόπο που παίζονται τα ντραμς.

Χιλιάδες ντράμερς σ΄ ολόκληρη τη γη προσπαθούν να αντιγράψουν το μοναδικό του στυλ.

Στις 2 συναυλίες του Group στο Αθηνά Live θα έχουμε μια εξαιρετική και ηλεκτρικά φορτισμένη επίδειξη των ικανοτήτων τριών από τους μεγαλύτερους μουσικούς του κόσμου.