Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Όλυμπος 2012 Εν κρίσει, στο θέατρο Αθήναιον

Όλυμπος 2012 Εν κρίσει, στο θέατρο Αθήναιον

Η θεατρική ομάδα Angels of Town παρουσιάζει την παράσταση «Όλυμπος 2012 Εν κρίσει» στο θέατρο Αθήναιον, μια αλλόκοτη περιπέτεια…

… που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου 2012.
                  

Η νεανική θεατρική ομάδα Angels of Town (μετά τις παραστάσεις «Διάγνωση Κάντι-Κάντι», «The End»  το «MΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP» του Γιάννη Δαλιανίδη στο Θέατρο Ιλίσια-Ντενίση, «Παράδεισος, Τελευταία Θέση» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και «Οικογένεια Τσιμπουκτσόγλου» στο Θέατρο ΠΚ αλλά και στο Αθήναιον  )  θα συνεχίσει να προσφέρει στους θεατρόφιλους απολαυστικές στιγμές μέσα από την καινούργια της  παράσταση «Όλυμπος2012  Εν Κρίσει»


Όλυμπος, 2012.  
Ο Δίας έχει πάθει ‘Κρίση’  λόγω της οικονομικής κρίσης των ελλήνων και της  τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα και αποφασίζει… να  εξαφανίσει την Ελλάδα από το χάρτη!!!!!! Κούνια που τον κούναγε. Άρτια αφιχθείσα από τον Άδη η γιαγιά Γεσθημανή αναλαμβάνει δράση. Ούτε η γεροντική άνοια αλλά ούτε και οι δολοπλοκίες της θεάς Ήρας μπορούν να τη σταματήσουν. Με συμμάχους της, την αγαπημένη της εγγονή, Αδαμαντία, την Αθηνά Παλλάδα και τη Θεά Αφροδίτη θα προσπαθήσει να υπερβεί κάθε δοκιμασία που θα της βάλει ο Δίας και να σώσει την Ελλάδα.
Θα τα καταφέρει ή όχι;;;
Και όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι…. «Ανάγκα και Θεοί Πείθονται»


Ταυτότητα της παράστασης
ΣκηνοθεσίαΜουσική Επιμέλεια: Χριστόφορος Αντωνιάδης
Σκηνικά – Κοστούμια : Χριστιάνα Αντωνιάδου
Βοηθοί Σκηνοθέτη:  Μαντώ Θεοφιλάκου – Άννα Μαραζιάρη                      
Σχεδιασμός Αφίσας – Προγράμματος: Σταυρούλα Αράπη


Εμφανίζονται οι: Χριστόφορος Αντωνιάδης, Μαντώ Θεοφιλάκου, Άννα Μαραζιάρη , Στέλλα Εμίνογλου, Βασιλική Γραικού, Ρίτα Νικολαίδου, Ειρήνη Τσιαούση.

Σχετικές ειδήσεις
08.11.2016 10:21
Η παράσταση "Μια Απλή Ερωτική Ιστορία" των Ειρήνη Πατσούρου και Αχιλλέα Ψαλτόπουλου ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Stand Up Comedy Special: Alistair Barrie & Γιώργος Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον
14.09.2016 15:45
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται στο θέατρο Αθήναιον στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016.
Imperator Caligula, του Χριστόφορου Αντωνιάδη στο Θέατρο Αλκμήνη
11.04.2016 10:16
Μετά τις sold out παραστάσεις του έργου ‘Alexandros Iolas’ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Βίλα Αλέξανδρου Ιόλα, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης) ο Χριστόφορος Αντωνιάδης καταπιάνεται με μια ακόμα βιογραφία.
Το όνειρο της Κίκι, του Δημήτρη Οικονόμου στο Θέατρο Αθήναιον
09.03.2016 10:27
Το Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί, μόνο για τρεις παραστάσεις, το έργο του Δημήτρη Οικονόμου, Το όνειρο της Κίκι.
Το ελεύθερο ζευγάρι επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα
01.03.2016 13:32
Το «Ελεύθερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε -ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη- επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα, από τις 11 Μαρτίου 2016.