Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αλέκος Βρέτος στο Half Note Jazz Club

Ο Αλέκος Βρέτος στο Half Note Jazz Club

To Half Note Jazz Club παρουσιάζει τον Αλέκο Βρέτο με το κουαρτέτο του σε μία συναυλία – κράμα  αραβικής, jazz και latin μουσικής

την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012.     

 

Η κυριαρχία των μουσικών σχημάτων και του αυτοσχεδιασμού ενισχύονται από την άμεση συνεργασία των μουσικών επί σκηνής. Το αποτέλεσμα είναι μια εκρηκτική ατμόσφαιρα αποτελούμενη από τον ρυθμό της ζωής . Τον ρυθμό που όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας.Ο Αλέκος Βρέτος φροντίζει να δίνει μεγάλη ελευθερία στους συνεργάτες του διότι πιστεύει ακράδαντα στην έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων για μουσική . Με αυτόν το τρόπο απελευθερώνει και το κοινό, το οποίο ακολουθεί μια φυσική διαδικασία και μία ευχάριστη βόλτα μαζί με τη μουσική και τους μουσικούς που την δημιουργούν, παρά απέναντι από αυτούς.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις από το νέο CD του Αλέκου Βρέτου «Mergin» αλλά και άλλων συνθετών της jazz και της Αραβικής μουσικής, όπως ο W. Shorter, A. Dinkjian, S. Shaheen και A. Brahem μεταξύ άλλων. 
Guest: Βαγγέλης Παρασκευαΐδης: Βιμπράφωνο


Αλέκος Βρέτος: ούτι  Ελένη Βασιλειάδη: κανονάκι Δημήτρης Χριστόπουλος: μπάσο Δημήτρης Κλωνής: κρουστά
 

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Ο Boo Boo Davis live στο Half Note
28.03.2016 15:35
Ο αυθεντικός Mississippi blues καλλιτέχνης Boo Boo Davis επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες εικόνες και ήχους του Δέλτα, φυσικά στην σκηνή του Half Note Jazz Club!
Pasión del Tango στο Half Note
14.01.2016 12:59
Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
DIVINAS & Co! για μια Χριστουγεννιάτικη ρετρό αποπλάνηση στο Half Note
17.12.2015 17:14
Το εκπληκτικό τρίο των DIVINAS έρχονται με το δυναμικό κουαρτέτο τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Πέμπτη 24 έως και Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στο Half Note Jazz Club!