Το θεατρικό βαγόνι στο θέατρο «Το τρένο στο Ρουφ» θα φιλοξενήσει τη χοροθεατρική ομάδα Πινέζα, που θα παρουσιάσει το «Show B…»…

… από το Νοέμβριο του 2012, κάθε Τρίτη και Τετάρτη έως 30 Ιανουαρίου 2013.

Στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ μια τολμηρή πρόταση παράστασης σύγχρονου χορού μέσα στα ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα της σκηνής του βαγονιού  με τίτλο “Show B…”, μια πρωτοβουλία της Τατιάνας Λύγαρη σε συνεργασία  με τη χοροθεατρική ομάδα ΠΙΝΕΖΑ.

Η παράσταση σατιρίζει την ψεύτικα αστραφτερή πλευρά της show biz και αποτυπώνει κινησιολογικά τη μεγάλη διαφορά  που υπάρχει ανάμεσα στο «φαίνεσθαι»  και στο «είναι».

Τέσσερις νέες γυναίκες της show biz, συναντιούνται σε ένα πολυτελές εστιατόριο της πόλης. Oι καλοί τους τρόποι, οι τυπικές τους σχέσεις καθώς και η κοινωνική τους θέση μάλλον δεν προμηνύουν τη νύχτα που θα ακολουθήσει… H μουσική, το ποτό και ένας ιδιόρρυθμος σερβιτόρος, δημιουργούν και ανατρέπουν συνεχώς το σκηνικό.
Με κωμική  διάθεση και πολύ χιούμορ, η ομάδα κινείται ανάμεσα στο ‘’καθωσπρέπει’’ και το λαϊκό, το δήθεν και το ουσιαστικό, στο εκλεπτυσμένο και το κιτς. Με μουσικές που κινούνται από το απόλυτα κλασικό στο απόλυτα μοντέρνο, οι χορευτές συνδιαλέγονται μεταξύ τους μ΄ ένα ευρύ κινητικό λεξιλόγιο συνδυάζοντας στοιχεία του κλασικού χορού, του χιπ-χοπ, της παράδοσης και της καθημερινότητας πάντα βέβαια μέσα στο πλαίσιο του σύγχρονου χορού.

Μια παράσταση που σας επιτρέπει να κρυφοκοιτάξετε από την κλειδαρότρυπα και να γνωρίσετε την αληθινή show b…!!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :                                                                                                   
Σύλληψη ιδέας: Πέπη Ζαχαροπούλου                                                                                                                 Χορογραφία: Πέπη Ζαχαροπούλου & Χοροθεατρική Ομάδα ΠΙΝΕΖΑ                                                                                       
Μουσικό μοντάζ: Σίμος Καγγελάρης
Φωτισμοί: Παναγιώτης Πλασκασοβίτης

Χορεύουν οι (με αλφαβητική σειρά)Κατερίνα Καρασμάνη, Στέλιος Κεφάλας, Χρυσάνθη Μάγκα, Εύα Μιχαλά, Κατερίνα Τσεκούρα