Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Ταξίδι στη χώρα του γέλιου στο Theatrovictoria

Ταξίδι στη χώρα του γέλιου στο Theatrovictoria

Tο THEATROVICTORIA παρουσιάζει την παιδική παράσταση "Tαξίδι στην χώρα του γέλιου" της θεατρικής ομάδας "Μπουμπουρόσκονη" από την

Κυριακή 21 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 15:00 σε κείμενα και σκηνοθεσία της Μαρίας Μουζάκη.Το έργο αναφέρεται σε δυο φίλους που προκειμένου να βρουν λύση στο πρόβλημα τους, μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες!
 


Βρισκόμαστε σε μια Χώρα πέρα από κάθε φαντασία! Σε μια Χώρα μαγική..Στην Χώρα του γέλιου! Εκεί όπου ζουν μονάχα χαρούμενα και γελαστά παιδιά! Στην χώρα αυτή δεν υπάρχουν οι λέξεις "δάκρυα" και "στεναχώρια"! ..Μέχρι τώρα..Γιατί, δυστυχώς, η χώρα αυτή βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο! Και φυσικά φταίει η κακιά μάγισσα Ζιζανέλλα, που θέλει να τους κλέψει την ευτυχία και το γέλιο τους! Μόνο ο κλόουν ο Φούσκας και ο φίλος του ο Ξυλοπόδαρος μπορούν να σώσουν την Χαχανοχώρα από την κακιά μάγισσα, που απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα της! Όλα τα χαχανόπαιδα έχουν εξαφανιστεί και πρέπει να τα βρουν! Θα τα βρουν άραγε;Η συνάντηση τους με την κακιά μάγισσα τους βάζει σε μεγάλους μπελάδες! Τα χαχανόπαιδα κινδυνεύουν! Πως θα τα σώσουν; Αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια, μα πρέπει να διασχίσουν όλο το δάσος για να φτάσουν στην νεράιδα που ίσως μπορεί να τους βοηθήσει! Οι περιπέτειες τους θα είναι αμέτρητες! Ο Φούσκας πεινάει συνέχεια και τρώει ό, τι βρει μπροστά του, αψηφώντας τις συνέπειες! Ο Ξυλοπόδαρος θυμώνει και κυνηγάει τον Φούσκα μέσα στο δάσος! Στην προσπάθεια του να πιάσει τον Φούσκα, ο Ξυλοπόδαρος, χτυπάει και χάνει τις αισθήσεις του! Το χτύπημα αυτό φοβίζει τον Φούσκα και τον κάνει να υποσχεθεί οτι θα σταματήσει να παραπονιέται ότι πεινάει συνέχεια αρκεί να γίνει καλά ο φίλος του!Κι ενώ όλα φαίνονται ότι πάνε καλά, ένας μεγάλος τσακωμός έρχεται να χωρίσει τους δυο φίλους και να τους βάλει σε ακόμα πιο μεγάλους και επικίνδυνους μπελάδες! Και φυσικά για όλα αυτά φταίει η κακιά μάγισσα!
Θα καταφέρουν άραγε να μείνουν δεμένοι μέχρι το τέλος; Είναι η φιλία τους τόσο δυνατή ώστε να νικήσουν μαζί τις δυσκολίες; Θα καταφέρουν να σώσουν τα χαχανοπαιδα και την χώρα του γέλιου;Όλες αυτές τις απαντήσεις θα μας τις δώσουν οι δυο φίλοι την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 3 μμ στο φουαγιέ του THEATROVICTORIA!ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Θεατρική Ομάδα: Μπαμπουρόσκονη
Σκηνοθεσία: Μαρία Μουζάκη
Κείμενα: Μαρία Μουζάκη
Παίζουν: Μαρία Μουζάκη, Μαρία Μπαρούτα, Παύλος Φαλούτσος
Σκηνικά - Κοστούμια: Μπαμπουρόσκονη
Μουσική: Σοφία Μουρατίδου

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βάσος και η Βιβή από τη Συντεχνία του Γέλιου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
22.09.2016 14:20
Η Συντεχνία του Γέλιου παρουσιάζει από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 την παράσταση Ο Βάσος και η Βιβή, στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.
Το Τραγούδι της Γης, από τον θίασο «Λώτινος Ήλιος» στο Θέατρο Άνεσις
15.09.2016 10:21
Ο Θίασος «Λώτινος Ήλιος» παρουσιάζει στο Θέατρο Άνεσις από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα την παιδική παράσταση «Το τραγούδι της γης» σε κείμενα και στίχους Άννας Παπαμάρκου και Λεωνίδα Ψέλτουρα και σκηνοθεσία Άννας Παπαμάρκου.
5 χρόνια «Συντεχνία του Γέλιου»!
09.09.2016 13:57
Η ομάδα νεανικού θεάτρου «Συντεχνία του Γέλιου» μπαίνει αισίως στον έκτο χρόνο θεατρικής δημιουργίας, έχοντας στο δυναμικό της πάνω από 30 συντελεστές και συνεργάτες.
Οι φανταστικές περιπέτειες του Βαρόνου Μυνχάουζεν: παράσταση για καλό σκοπό στο Θέατρο Τέχνης
11.02.2016 11:56
Tο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, καλεί το κοινό στη μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά «Οι φανταστικές περιπέτειες του Βαρόνου Μυνχάουζεν» την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου να προσφέρει αντί εισιτηρίου είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στο Άσυλο Ανιάτων (Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων).
Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα στο Κουκλοθέατρο Χριστίνας Μπήτιου
02.02.2016 11:42
Η παράσταση Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα θα παίζεται κάθε Κυριακή του Φεβρουαρίου 2016 στις 12.00 το μεσημέρι στο Κουκλοθέατρο Χριστίνας Μπήτιου μέσα στο κτίριο της ΧΑΝΘ.