Το Athens Plaython Festival παρουσιάζει performance, δράσεις αλλά καιparty το Σάββατο …

29 Σεπτεμβρίου 2012.

Συγκεκριμένα οι διοργανωτές αναφέρουν:

Quick Response Corpse
To Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε μια εικαστική δράση με παρέα τις Frowntails χρησιμοποιώντας QRcodes, πληροφορίες από το διαδίκτυο και βελονάκι. Χρησιμοποιώντας τις αρχές του ”excquisite rotating corpse” μιας καλλιτεχνικής μεθοδολογίας των Σουρεαλιστών, θα φτιάξουμε ένα συλλογικό διαδραστικό εργόχειρο! Πάρε στο 697 5579315 για να κρατήσεις θέση.


DJ Blue Lagoon

Θα γίνει του… Κορμοράνου στο πάρτυ του Athens Plaython με DJ BLUE LAGOON στα decks και freestyle, pop, rock, disco, electro, house, black, indie, hip hop WOW! Σας περιμένουμε το Σάββατο 29/09 από τις 10μμ! Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ Και από τις 8μμ θα παίζουμε τα βραδυνά μας παιχνίδια

Hippokampοs in the Grey Matter
Αφεθείτε μέσα σε ένα δίκτυο αναμνήσεων, μέρη και διαδρομές από το παρελθόν σας και ιχνηλατήστε τες στη γειτονιά του Κεραμεικού, στις αναμνήσεις σας και των άλλων μέσα από μονοπάτια που συναντιούνται και με όπλο κινητά τηλέφωνα. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε smartphone έχουμε εμείς για σας. Υπάρχουν ακόμα λίγες θέσεις, πάρτε τηλέφωνο στο 697 5579315.

Lilytronica από την Αφροδίτη Ψαρρά
Το πάρτυ του Plaython θα εγκαινίασει η Αφροδίτη Ψαρρά στις 10μμ με τα synthesizer που έχει φτιάξει από κλωστές. Στην ηχητική performance Lilytronica η Αφροδίτη θα μας δείξει τι μελωδίες μπορεί να φτιάξει και θα μας ταξιδέψει, με εργαλείο τις κλωστές της και ηλεκτρονικά κυκλώματα. Η περφόρμανς διαρκεί μόνο λίγα λεπτά… μην αργήσετε!