Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η περίφημη πορδαλόσκονη - Jo Nesbo

Η περίφημη πορδαλόσκονη - Jo Nesbo

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν το βιβλίο για παιδιά από 8 ετών του Jo Nesbo με τίτλο «Η περίφημη πορδαλόσκονη» και εικονογράφηση Per Dybvig

… που ανήκει στη νέα σειρά με τίτλο «Δόκτωρ Πορδαλός».


Έφτασε η ώρα να γνωρίσουν και οι μικροί αναγνώστες τον Jo Nesbo. Ο σούπερ σταρ της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας που τα βιβλία του πουλάνε σαν καραμέλες έχει γράψει μια ξεκαρδιστική σειρά παιδικών βιβλίων με τον τίτλο Δόκτωρ Πορδαλός. Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της σειράς που θα κάνει τα παιδιά να κλαίνε από τα γέλια! Μια διαφορετική ιστορία με πολλά «προυμ» που ανοίγουν τρύπες στα παντελόνια και στέλνουν παιδιά στο διάστημα. 


«Ένα ωραίο, τρελό και πραγματικά κωμικό βιβλίο».
  Deutschlandfunk


«Ένα από τα ωραιότερα παιδικά βιβλία που έχουμε διαβάσει ποτέ».
Vinski


«Ο Nesbo λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Έχει συνδυάσει με επιτυχία το γκροτέσκο και το χιουμοριστικό».
Expressen

Σχετικές ειδήσεις
Παιδιά σε δράση! Η ώρα να σώσουμε τη Γη έχει φτάσει - Βαγγέλης Ηλιόπουλος
24.02.2016 12:14
Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Παιδιά σε δράση! Η ώρα να σώσουμε τη Γη έχει φτάσει του Βαγγέλη Ηλιόπουλου.
Ο Σαυρής θέλει κατοικίδιο - Ούτε Κράουζε
23.02.2016 12:20
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ο Σαυρής θέλει κατοικίδιο της Ούτε Κράουζε σε μετάφραση της Γιώτας Λαγουδάκου.
Ο Καβάφης πάει σχολείο: Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Στέγης συνεχίζονται
22.02.2016 15:28
Μπορούμε να γνωρίσουμε τον Καβάφη μέσα από κόμικς, κολάζ και μουσική χιπ-χοπ; Ένα σχολικό πρόγραμμα για τον Αλεξανδρινό ποιητή από το Αρχείο Καβάφη και τη Στέγη.
Ο φούρναρης Πλατς - Μαρία Σούμπερτ
22.02.2016 13:00
Από τις εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Ο φούρναρης Πλατς της Μαρίας Σούμπερτ σε εικονογράφηση της Φωτεινής Τίκκου
Ψυχρομπερδέματα στο Θέατρο Σοφούλη
22.02.2016 11:39
Το Θέατρο Σοφούλη από το Σάββατο 5 Μαρτίου και για τέσσερις μόνο παραστάσεις φιλοξενεί την παιδική παράσταση "Ψυχρομπερδέματα".