Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Οι W.A.S.P. για δυο συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι W.A.S.P. για δυο συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι W.A.S.P., η μπάντα από το Λος Άντζελες θα βρεθεί στην Ελλάδα για δυο συναυλίες , στο Gagarin 205 της Αθήνας και στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης

… την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012


W.A.S.P. -  “30 YEARS OF THUNDER”


29 χρόνια πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1982 οι W.A.S.P. έδωσαν το πρώτο τους show στο Troubadour στο Λος Άντζελες. Και φέτος την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία τους για να γιορτάσουν 30 χρόνια
καταιγιστικού, σκληροτράχηλου metal!!!

 
Και φυσικά ο Blackie Lawless επιστρέφει  στην αγαπημένη του Ελλάδα και στο κοινό με το οποίο τον δένουν ισχυροί δεσμοί για δύο συναυλίες


Οι W.A.S.P. υπόσχονται να μας παρουσιάσουν το εντυπωσιακότερο show της 30χρονης πορείας τους!
 

Το δίωρο show αποτελείται από τρία μέρη:
 το πρώτο ωριαίο set περιλαμβάνει τραγούδια από τα 4 πρώτα albums των W.A.S.P. (“W.A.S.P.”, “Last Command”, “Inside The Electric Circus”, “The Headless Children”)
 το δεύτερο set θα είναι αφιερωμένο στο “The Crimson Idol”  - το πιο επιτυχημένο ever album τους – που θα το παρουσιάσουν μαζί με την ταινία που έχει ο Blackie ειδικά δημιουργήσει. Στο τρίτο set θα περιλαμβάνει υλικό από το καινούργιο studio album αλλά και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια.  Είναι σίγουρο ότι στις δύο αυτές συναυλίες θα ακούσουμε τα Wild Child, I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine και δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ρυθμικά
Bla-ckie, Bla-ckie, Bla-ckie!
 

Studio Discography:
 
W.A.S.P. (1984)
 The Last Command (1985)
 Inside the Electric Circus (1986)
 The Headless Children (1989)
 The Crimson Idol (1992)
 Still Not Black Enough (1995)
 Kill Fuck Die (1997)
 Helldorado (1999)
 Unholy Terror (2001)
 Dying for the World (2002)
 The Neon God: Part 1 – The Rise (2004)
 The Neon God: Part 2 – The Demise (2004)
 Dominator (2007)
 Babylon (2009)

 
W.A.S.P.Line up
 Blackie Lawless
Doug Blair
Mike Duda
Mike Dupke
 

Σχετικές ειδήσεις
O Wax Tailor επιστρέφει για δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
04.11.2016 10:20
O Wax Tailor - o διάσημος Γάλλος μουσικός / παραγωγός της downtempo / electro hip-hop σκηνής και δημιουργός μεγάλων επιτυχιών όπως το “Que Sera”, το “Say Yes” (feat. ASM) και το “The Games You Play” - επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με την μπάντα του και με ένα ολοκαίνουριο album στις αποσκευές του (“By Any Beats Necessary”), για δύο μοναδικές συναυλίες, την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
MADAME PIAF: Tiger Lillies in Concert σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη
11.07.2016 14:36
Το λατρεμένο λονδρέζικο τρίο των Tiger Lillies θα παρουσιάσει στις καλοκαιρινές του συναυλίες σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ολοκαίνουριες συνθέσεις από το νέο CD του συγκροτήματος MADAME PIAF.
Νέες ημερομηνίες για τους God Is An Astronaut σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
10.03.2016 14:21
Λόγω σοβαρού τραυματισμού του drummer των God Is An Astronaut, η μπάντα είναι αναγκασμένη να αναβάλλει τις επερχόμενες συναυλίες της στην Ελλάδα και την Ιρλανδία.
Οι God Is An Astronaut live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
24.12.2015 15:51
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!