Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Παρουσίαση πειραματικής σύνθεσης στο Επί Κολωνώ

Παρουσίαση πειραματικής σύνθεσης στο Επί Κολωνώ

Οι μαθητές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του σεμιναρίου Θεατρικής Γραφής με τον Ανδρέα …

Φλουράκη καθώς και του μαθήματος Υποκριτικής σε Κείμενα in Progress με την Πέπη Μοσχοβάκου θα παρουσιάσουν από Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 και για 5 ημέρες, το υλικό που προέκυψε από μια πειραματική και συνθετική διαδικασία των μαθημάτων τους, που έλαβαν χώρα την περίοδο 2011-12 στη σκηνή Black Box του θεάτρου Επί Κολωνώ.Στην πειραματική αυτή παρουσίαση θα συμμετέχουν ηθοποιοί που έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθηση ενός ειδικού σεμιναρίου υποκριτικής  πάνω σε κείμενα που προέκυψαν από τo μάθημα Θεατρικής Γραφής του Ανδρέα Φλουράκη που προηγήθηκε.

Οι παρουσιάσεις είναι ανοιχτές στο κοινό με ελεύθερη είσοδο.Βασική καθηγήτρια του εργαστηρίου «Studio NAMA» του Επί Κολωνώ είναι η Ελένη Σκότη.
 

Οι συγγραφείς που συμμετέχουν με τα κείμενά τους είναι οι:
Δημόπουλος Αλέξανδρος, Μητσάκου Ελένη, Μπακούρας Ξενοφών, Μπαλή Αθηνά, Καλμαντής Χρήστος

 Εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά:
Βαράκλα Ελένη, Κολοκυθά Δήμητρα, Κορομβόκη Νατάσα, Μαυρομιχάλη Αννίτα, Συμεωνίδης Σταύρος, Χατζάκη Ελεάνα

 

Σχετικές ειδήσεις
Πάρε θέση και στην Πειραματική
26.10.2016 10:39
Το Εθνικό Θέατρο ενημερώνει το κοινό πως ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις της Πειραματικής Σκηνής -1.
Δέκα λεπτά διάσημοι: παράσταση σπουδαστών του Studio NAMA στο Θέατρο Επί Κολωνώ
14.06.2016 15:49
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ OFF OFF ATHENS, oι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος «Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress» με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου, θα παρουσιάσουν στις 17 και 18 Ιουνίου και στις 24 και 25 Ιουνίου και για 6 παραστάσεις την παράσταση με τίτλο «Δέκα λεπτά διάσημοι» στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ.
Ο Αδαής και ο Παράφρων του Τόμας Μπέρνχαρντ στην Πειραματική Σκηνή
02.02.2016 16:34
Η τρίτη φετινή παραγωγή της Πειραματικής Σκηνής είναι το έργο του Τόμας Μπέρνχαρντ, «Ο Αδαής και ο Παράφρων», το οποίο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα από τις 14 Φεβρουαρίου 2016.
Ανοιχτή συζήτηση και μία τελευταία «Ισορροπία του Nash» στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού
01.02.2016 14:04
Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές της Πειραματικής Σκηνής, Ανέστης Αζάς και Πρόδρομος Τσινικόρης, κάλεσαν όλο τον κόσμο σε μία ανοιχτή συζήτηση με θέμα την "Ελευθερία της τέχνης στην σύγχρονη Ελλάδα", ενώ αποφάσισαν με την σύμφωνη γνώμη του Στάθη Λιβαθινού να πραγματοποιηθεί η τελευταία, προγραμματισμένη παράσταση για την «Ισορροπία του Νash» της Πηγής Δημητρακοπούλου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στην Πειραματική Σκηνή –Ι, με δωρεάν κάρτες εισόδου.
Τυφλή Εμπιστοσύνη, του Ανδρέα Φλουράκη, στο Θέατρο Επί Κολωνώ
20.01.2016 09:54
Από τις 12 Φεβρουαρίου, στο black box του Θεάτρου Επί Κολωνώ, ανεβαίνει η παράσταση «Τυφλή Εμπιστοσύνη» του Ανδρέα Φλουράκη, σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου με τους Νίκο Γεωργάκη, Γωγώ Καρτσάνα και Βαγγέλη Ψωμά.