Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα φιλοξενήσει τον καταξιωμένο μουσικό-κιθαρίστα Paul Gilbert, ο οποίος θα δώσει μια συναυλία…

… το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20.30.

To Guitar For Education + και τα καταστήματα Καγμάκης διοργανώνουν ένα live-clinic με τον παγκοσμίως καταξιωμένο μουσικό – κιθαρίστα Paul Gilbert, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20:30. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα υπάρχουν και μικρά διαλείμματα όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλεί με τον καλλιτέχνη και να θέτει τις τεχνικές απορίες του.

Ο Paul Gilbert θα πλαισιώνεται από την Emi Gilbert στα πλήκτρα, τον Γιώργο Παλαμιώτη στο μπάσο και τον Μιχάλη Καπηλίδη στα τύμπανα.
Τέλος, στις 30 Σεπτεμβρίου στις 18:00, θα βρίσκεται στο κατάστημα Καγμάκης Μουσικά (Εμμ. Μπενάκη 36) για να γνωριστεί με τους fans του και να υπογράψει αυτόγραφα. Θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας.  Ο Paul Gilbert έχει ήδη συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως Joe Satriani, Steve Vai, John Petrucci, Mike Portnoy, Nunno Batencourt, Richie Kotzen, George Lynch και πολλούς ακόμα. Παράλληλα, το 1988 δημιούργησε τους Mr. Big, μαζί με τους Billy Sheehan και Eric Martin και Pat Torpey, σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία.

Το συγκεκριμένο Event γίνεται σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων που έχουν προηγηθεί με τη φιλοξενία μουσικών όπως οι Guthrie Govan, Kurt Rosenwingel, Douh Aldrich κ.α.

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων, με ώρα παραλαβής του οχήματος έως 23:50, εκτός Κυριακής.