Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Εκδόσεις Μεταίχμιο: Τα e-books τώρα και στο iTunes

Εκδόσεις Μεταίχμιο: Τα e-books τώρα και στο iTunes

Οι αναγνώστες μπορούν πλέον να βρουν τα ηλεκτρονικά βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο και στο iBookstore της Apple...

... Με τη λέξη-κλειδί «Metaichmio» θα βρουν εύκολα τους τίτλους που έχουν μέχρι στιγμής ανέβει: μυθιστορήματα σπουδαίων ελλήνων συγγραφέων, όπως το μπεστ σέλερ Ιμαρέτ του Γιάννη Καλπούζου και το βραβευμένο μυθιστόρημα του Αλέξη Πανσέληνου Σκοτεινές επιγραφές (Βραβείο Μυθιστορήματος από το περ. ΔΙΑΒΑΖΩ), αστυνομικά μυθιστορήματα και θρίλερ από κορυφαίους εκπροσώπους του είδους (Jo Nesbo, Camilla Lackberg, Ίαν Ράνκιν, Τζίλιαν Φλιν) και πολλά ακόμα βιβλία σε μορφή epub. Ο κατάλογός μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα βιβλία και οι αναγνώστες μπορούν να αναζητήσουν εύκολα το βιβλίο που επιθυμούν με τον τίτλο του. Διαθέσιμο θα είναι σύντομα και το νέο βιβλίο του Jo Nesbo με τίτλο Ο χιονάνθρωπος. Διαβάστε το πριν από την επίσκεψη του συγγραφέα στην Ελλάδα και ελάτε να τον γνωρίσετε από κοντά στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Goethe Institut (Ομήρου 14-16, Αθήνα). Τα βιβλία διαβάζονται με την εφαρμογή iBooks σε iPhone, iPod touch και iPad.


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διαθέτουν μέχρι σήμερα 300 e-books (σε epub και pdf) από το ebooks.metaixmio.gr, καθώς και από άλλα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία. Τα ηλεκτρονικά μας βιβλία είναι κλειδωμένα με Adobe DRM και διαβάζονται από εφαρμογές σε tablet PC, κινητά και υπολογιστές που υποστηρίζουν το κλείδωμα της Adobe. Τέλος, οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν βιβλία μας στο Kindle ή στο PC/Mac/Laptop με τις εφαρμογές Kindle, μέσω του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος βιβλίων στον κόσμο, το Amazon.

Σχετικές ειδήσεις
O Δημήτρης Στεφανάκης στις εκδόσεις Μεταίχμιο
13.10.2016 10:03
Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουν στις εκδόσεις Μεταίχμιο τον πολυδιαβασμένο, πολυαγαπημένο και πολυβραβευμένο συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη.
Σπουδαία βιβλία και μεγάλα συγγραφικά ονόματα το φθινόπωρο στις εκδόσεις Μεταίχμιο
29.07.2016 12:07
Πολλά και σημαντικά βιβλία θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έως τα τέλη του 2016.
Μια βραδιά με τον Βασίλη Αλεξάκη
27.06.2016 10:16
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο καλωσορίζουν τον Βασίλη Αλεξάκη την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 στην ταράτσα του Πολυχώρου Μεταίχμιο.
 Άρωμα Κούβας στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
16.06.2016 12:53
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, η ταράτσα του Πολυχώρου Μεταίχμιο θα έχει θέα στη λεωφόρο Μαλεκόν της Αβάνας.
Εκδηλώσεις από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
26.02.2016 11:31
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο μας ανακοινώνουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το διάστημα 7 έως 10 Μαρτίου 2016.