Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιάννης Σπανός στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Ο Γιάννης Σπανός στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο Badminton παρουσιάζει τον Γιάννη Σπανό για δύο βραδιές την Παρασκευή  …

21 & το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012.Ο Γιάννης Σπανός έχει να μας επιδείξει μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες . Μία διαδρομή με κοσμαγάπητα τραγούδια,  που νίκησαν το χρόνο και τη φθορά.Τραγούδια όπως: «Σαν με κοιτάς», «Οδός Αριστοτέλους», «Σπασμένο Καράβι», «Ιδανικός και ανάξιος εραστής», «Μαρκίζα», «Είπα να φύγω», «Βροχή και σήμερα», «Θα με θυμηθείς», «Στην αλάνα», «Μια Κυριακή», «Άνθρωποι μονάχοι», «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας», «Βάρκα χωρίς πανιά», «Θέλω τα όπα μου», «Θυμήσου το Σεπτέμβρη», «Και με παίρνουν τα κλάματα» και πάρα πολλά άλλα.Ο Γιάννης Σπανός έρχεται στο μουσικό προαύλιο του Badminton για να μας θυμίσει με την παρουσία του  πως ενεργούν επί σκηνής οι μεγάλοι δημιουργοί .Μειλίχιος και σεμνός θα μας ξεναγήσει στο μουσικό του κόσμο,  που κυριαρχείται από τραγούδια "ρομαντικές ελεγείες". Όλα πανέμορφα και γεμάτα συναίσθημα.Μαζί του οι:


Πένυ Ξενάκη: τραγούδι
Κώστας Τζιαγκούλας: Κιθάρα, φωνή
Κοσμάς Κοκόλης: μπουζούκι, τραγούδι
Γιώργος Τσοκάνης: Πλήκτρα

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Ο Γιάννης Χαρούλης live στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
18.07.2016 17:03
Μετά το καλοκαιρινό, μουσικό, ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει για τρεις ακόμα μαγικές βραδιές, στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ τη Δευτέρα 5, τη Τρίτη 6 & τη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.
O Jerome Kaluta συναντά την Idra Kayne στο προαύλιο της ΕΡΤ!
07.07.2016 10:24
Η ΕΡΤ σε σύμπραξη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν ένα ξεχωριστό «μουσικό καλοκαίρι», ως ανταπόδοση στους πολίτες που από το υστέρημα ή το περίσσεμα τους, χρηματοδοτούν την ύπαρξη και λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Γκαλά όπερας με Πρωταγωνιστές της ΕΛΣ στον προαύλιο χώρο του ΚΠΙΣΝ
30.06.2016 14:39
Ένα εντυπωσιακό Γκαλά Όπερας, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ -μπροστά από το εντυπωσιακό κανάλι- , θα παρουσιάσουν οι πρωταγωνιστές της ΕΛΣ Τάσος Αποστόλου, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία Μητσοπούλου, Δημήτρης Πλατανιάς, Γιάννης Χριστόπουλος, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20.30.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.