Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Πολυχώρος διέλευσις: Έναρξη της σαιζόν με ταξιδιωτικές περιηγήσεις

Πολυχώρος διέλευσις: Έναρξη της σαιζόν με ταξιδιωτικές περιηγήσεις

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις διοργανώνει διήμερο-φιλική συνάντηση στο πλαίσιο της έναρξης της νεάς σαιζόν...

 ... το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20.00

 
 
Θα προβληθούν ταξιδιωτικές ταινίες ενώ στον ζεστό χώρο του καφέ μπορείτε να απολαύσετε ένα ρόφημα ή ποτό και να συζητήσουμε μαζί σας ιδέες και προτάσεις ακόμα και πιθανές συνεργασίες!
 
 
 
Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι: 
Σάββατο 29.9: "Ακτές Δαλματίας- Βόρειος Ιταλία"
Κυριακή 30.9: "Υεμένη"
 
 
Σκηνοθέτες της ταινίας είναι ο Γιάννης Ψαρουδάκης και η Μαρία Βιτοράκη. Πρόκειται για ένα ιδιόμορφο ζευγάρι που ξεκίνησαν με μία μοτοσικλέτα να γυρίσουν τον κόσμο! Με ένα εντελώς αντισυμβατικό τρόπο το ζευγάρι αυτό μας ταξιδεύει σε εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα μαγεύοντάς μας με τις ανακαλύψεις του και ανοίγοντάς μας την όρεξη να κάνουμε κάτι παρόμοιο κι εμείς. (Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής για την προβολή λόγω των περιορισμένων θέσεων στον χώρο των εκδηλώσεων)
 
 
Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού. 
Σχετικές ειδήσεις
Οκνηρία: η πρώτη έκθεση του project Seven στον Πολυχώρο Vault
03.10.2016 10:12
Με την “Οκνηρία” ξεκινάει τo Φωτογραφικό Project SEVEN που διοργανώνει ο Πολυχώρος VAULT. Η έκθεση θα διαρκέσει 7 ημέρες, από την Παρασκευή 7 έως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.
Εγκαίνια της έκθεσης για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων στη Μόσχα
09.09.2016 14:49
Τα εγκαίνια της έκθεσης «Μηχανισμός Αντικυθήρων: Ο αρχαιότερος Υπολογιστής και το αρχαιότερο Μηχανικό Σύμπαν-2ος αιώνας π.Χ.» πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, 8 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Α. Μπαλτά στο Κρατικό Μουσείο Αρχιτεκτονικής Α.Β. Σούσεφ στη Μόσχα. Την έναρξη της έκθεσης, που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του έτους Ελλάδας Ρωσίας, κήρυξε η Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρ. Δούρου.
Φωτογραφικό Project “SEVEN” στον Πολυχώρο Vault
04.08.2016 15:59
Ο Πολυχώρος VAULT διοργανώνει τo Φωτογραφικό Project “SEVEN” και προσκαλεί τους φωτογράφους της Αθήνας (κι όχι μόνο) να συμμετάσχουν.
Έκθεση Αγγειοπλαστικής - Κεραμικής στον πολιτιστικό πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος»
17.06.2016 13:52
Έργα των μαθητών του Εργαστηρίου Αγγειοπλαστικής-Κεραμικής της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη θα φιλοξενήσει ο Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοΐζος» από τις 19 έως τις 26 Ιουνίου 2016.
Άνθρωποι: έκθεση της ομάδας Φωτοδυτικά στον πολυχώρο Διέλευσις
01.03.2016 16:34
Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στις 19:30 στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις», οι ΦΩΤΟΔΥΤΙΚΑ έχουν τα εγκαίνια της ετήσιας Φωτογραφικής Έκθεσής τους με θέμα «Άνθρωποι».