Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Word of Mouth στη Σόφια της Βουλγαρίας

Οι Word of Mouth στη Σόφια της Βουλγαρίας

Οι Word of Mouth θα βρεθούν στη Σόφια της Βουλγαρίας για μια εμφάνιση, ως επίσημοι προσκεκλημένου του πλέον αναγνωρισμένου παγκοσμίου δικτύου beatbox festival

… στον κόσμο, του Beatbox Battle, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012.


NESCAFE BEATBOX BATTLE 3on1 - SOFIA - BULGARIA


Οι Word of Mouth, οι πιο γνωστοί εκπρόσωποι του human beatbox στην Ελλάδα, δηλαδή της τέχνης αναπαραγωγής ρυθμών και μελωδιών με τη χρήση μόνο του ανθρώπινου στόματος, μετά την πετυχημένη εμφάνιση τους στην πατρίδα του hip hop την Νέα Υόρκη τον Μάιο, στα πλαίσια του ΑMERICAN BEATBOX FESTIVAL 2012, έκλεισαν ένα ακόμα ραντεβού εκτός συνόρων για να παρουσιάσουν την δουλειά τους.
 

Ως επίσημοι προσκεκλημένοι του BEATBOX BATTLE, του πλέον αναγνωρισμένου παγκόσμιου δικτύου beatbox festival ανά τον κόσμο, καλούνται να παρουσιάσουν το showcase τους εκπροσωπώντας άλλη μια φορά τη χώρα μας, στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 12.9.2012 στην μεγαλύτερη open air διοργάνωση που γίνεται για το human beatbox σε όλη την Ευρώπη.


Oι WOM θα βρεθούν στην σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες της τέχνης του beatbox σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως τον founder του Beatbox Battle Bee Low - Γερμανία, τον Βούλγαρο παγκόσμιο πρωταθλητή 2012 Skiller, τους πρωτοπόρους Roxorloops – Βέλγιο, Red One – Βουλγαρία και τον πιο καινοτόμο beatboxer την τελευταία πενταετία Dharni – Σιγκαπούρη όπως και 16 εγχώριους beatboxers που θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για τον τίτλο του πρωταθλητή Βουλγαρίας. 


Να σημειωθεί ότι στο ενεργητικό τους έχουν σειρά πετυχημένων εμφανίσεων στα πλαίσια του Ελληνικού Φεστιβάλ (2009), του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (2011 & 2012), TEDx Athens 2011, επίσης ανοίξει συναυλίες καταξιωμένων hip hop ξένων καλλιτεχνών στην Ελλάδα, όπως SNOOP DOGG (US), PHI-LIFE CYPHER (UK), Lords of the Underground (US), Beat Assaillant (US) και αμέτρητες συμμετοχές σε Ελληνικά hip hop festival και δρώμενα.


Τέλος οι φωνητικές τους ικανότητες έχουν χρησιμοποιηθεί σε σειρά διαφημιστικών για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, σε ειδικά γεγονότα των MTV UK, COSMOTE, ΕΤ1, ADIDAS, ΕΒΓΑ, ΑΥΡΑ Bloom, κ.α. ενώ η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.    

www.myspace.com/wordofmouthbeatboxers

Σχετικές ειδήσεις
Η Σοφία Παπάζογλου στον Ιανό
09.01.2017 13:44
Η Σοφία Παπάζογλου θα εμφανιστεί στον Ιανό, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, για μία μουσική βραδιά με τίτλο «Οι δικές μας ξένες».
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου live στην Θεσσαλονίκη
20.12.2016 16:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες στην Βεντέτα της Θεσσαλονίκης.
Idra Kayne, MC Yinka, Jerome Kaluta και Word of Mouth live στο PassPort Κεραμεικός
12.12.2016 17:21
Η Idra Kayne, ο MC Yinka, ο Jerome Kaluta και οι Word of Mouth παρουσιάζουν το “Painted Black” live στο PassPort Κεραμεικός!
Η Σοφία Παπάζογλου ζωντανά στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη
09.09.2016 13:09
Η Σοφία Παπάζογλου με την ιδιαίτερη και αισθαντική φωνή της, μας παρουσιάζει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη" στα Βριλήσσια ένα πρόγραμμα που βασίζεται στο τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου».
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.