Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Sebastian Tellier (live) στο Bios

Sebastian Tellier (live) στο Bios

 To Bios θα φιλοξενήσει το Sebastien Tellier, για μια και μοναδική ζωντανή εμφάνιση...

 ... την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012, στις 22.00

 
 
To BIOS  γίνεται 10  και παρουσιάζει τον Sebastien Tellier την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Ρομάντζο, ποπ και σεξουαλικότητα σε μια μοναδική συναυλία με τον ιδιοφυή Sebastien Tellier. Ο Sebastian Tellier είναι ένα μοντέρνο αίνιγμα. Μυστήριος τύπος με μούσια που καίει καρδιές με συνθέσεις γεμάτες συναίσθημα. O πιο επάξιος διάδοχος του Gainsbourg στη Γαλλία με αύρα που μαγεύει τα πλήθη. Όταν δεν συνθέτει μουσική στο διαμέρισμά του στο Παρίσι, συναναστρέφεται την υπόλοιπη εκλεκτή γαλλική σκηνή: τους Daft Punk, τον  Quentin (Μr.Oizo) και τον SebastiAn. Οι πληθωρικές και εγωκεντρικές του εμφανίσεις δημιουργούν την εντύπωση ότι  η φήμη του  μπορεί να ξεπερνά τη μουσική του. Αλλά μετά τον βλέπεις να πιάνει ένα πιάνο , μια κιθάρα, ένα sampler και να γράφει τραγούδια όπως το La Ritournelle.
 
 
Από τότε που μπήκε στα γραφεία της Record Makers και παρουσίασε τον εαυτό του με το μελαγχολικό Fantino, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας Χαμένοι στην μετάφραση της Σοφία Κόπολα,  βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι επανεφεύρεσης και αποκάλυψης της αλήθειας. Η διαδικασία ηχογράφησης κάθε άλμπουμ του ξεκινά με την ίδια φιλοσοφία . Μια καινούρια ιδέα κάθε φορά γίνεται ο πυρήνας γύρω από το οποίο περιστρέφει το μουσικό του σύμπαν. Αντανακλάσεις της παιδικής  ηλικίας και της οικογένειας του σκιαγράφησαν το ντεμπούτο άλμπουμ του, ακολούθησε το Political, που συμπεριελάμβανε το αριστουργηματικό La Ritournelle,  το οποίο έγινε η στιγμή που ο Sebastian Tellier έκανε το κοινό του το να τον ερωτευτεί.
 
 
Ένας καινούριος έρωτας έγινε η έμπνευση του τρίτου του άλμπουμ με τίτλο Sexuality, μια ωδή στο τέλειο σεξ. Το βασικό single  του άλμπουμ με τίτλο Divine ήταν το τραγούδι συμμετοχής της Γαλλίας στην Eurovision το 2008. Τον Απρίλιο του 2012 ο Sebastien επέστρεψε με το My God is Blue  με σκοπό να βάλει τους θαυμαστές του κάτω από την ομπρέλα της αγάπης και να δημιουργήσει μια κοινωνία εσωτερικής αναζήτησης της αλήθειας.
Καθοδηγώντας τους ακροατές σε ένα κοσμικό ηχητικό περιβάλλον το οποίο διέπουν οι κλασικές  του συνθέσεις με μία αίσθηση επικότητας. Στο ρόλο του νέου καλτ προφήτη- ηγέτη ο Sebastian Tellier οραματίζεται τα πλήθη μεσάνυχτα στη ντίσκο σε μία ατμόσφαιρα κατάνυξης. Αυτή την ατμόσφαιρα θα δημιουργήσει και στην Αθήνα με σκοπό να  μας μυήσει στον μπλε κόσμο του!
 
 
Το BIOS σε συνεργασία με το Reworks Festival παρουσιάζει τον Sebastien Tellier και στην Θεσσαλονίκη σε ένα special showcase για τα 10 χρόνια BIOS, στο πλαίσιο του οποίου θα εμφανιστούν και οι Keep Shelly in Athens και Baby Guru.
Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.