Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Η Μελίνα Τανάγρη στο Μουσικό Προαύλιο Badminton, για δυο εμφανίσεις

Η Μελίνα Τανάγρη στο Μουσικό Προαύλιο Badminton, για δυο εμφανίσεις

Το Μουσικό Προαύλιο Badminton θα φιλοξενήσει τη Μελίνα Τανάγρη, η οποία θα πραγματοποιήσει δυο μουσικές παραστάσεις με τίτλο «Και γαλλικά, αν αγαπάτε…»…

 … την Πέμπτη 13 και 20 Σεπτεμβρίου 2012, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Προαυλίου Badminton με τίτλο «Μουσικές Διαδρομές». 

 
 
Μέσα από διαφορετικές ατμόσφαιρες που γλιστράνε η μία μέσα στην άλλη, σ' ένα παιχνίδι ελεύθερο και εμπνευσμένο από την αγάπη της για τα γαλλικά τραγούδια και όχι μόνο, η Μελίνα Τανάγρη  φτιάχνει και προτείνει μία ιδιαίτερη παράσταση: 
 
 
«Και γαλλικά, αν αγαπάτε...» 
 
 
Μουσικές, τραγούδια γαλλικά και ελληνικά, γνωστά και αγαπημένα, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία , λόγια, στίχοι, μεγάλοι τραγουδοποιοί, τραγούδια από το σινεμά , άριες και παιδικά, μελό και σύγχρονα, ακολουθούν έναν προσωπικό συνειρμό με χιούμορ και λυρική διάθεση.
 
 
Παίζουν οι μουσικοί:
Ευαγγελία Μαυρίδου: πιάνο πλήκτρα
Δημήτρης Παπαλάμπρου: κιθάρα
Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Κανά στο Ρυθμός stage
14.10.2016 10:21
Η Μελίνα Κανά ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Ρυθμός stage και φέρνει κοντά μας με την ξεχωριστή φωνή της όλα εκείνα που κατά καιρούς έχουμε σιγοτραγουδήσει. Έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς και ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει φέτος να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη παράσταση βασισμένη σε τραγούδια που σμίγουν τις παρέες.
Η Μελίνα Ασλανίδου στη Μονή Λαζαριστών
26.08.2016 15:40
Με μια αγκαλιά τραγούδια θα εμφανισθεί στη Μονή Λαζαριστών την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, η Μελίνα Ασλανίδου, για να ταξιδέψει το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Τα τραγούδια της αγάπης, από τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
11.02.2016 11:22
Σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά, που εξυμνεί την αγάπη και τον έρωτα, καλεί το κοινό ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με τη συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων «Τα τραγούδια της αγάπης», που παρουσιάζει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο Πολιτιστικό του Κέντρο «Μελίνα».
Η Μελίνα Κανά & ο Γόης του Θησείου στο Ρυθμός Stage
14.01.2016 15:12
Τη Μελίνα Κανά με τον «Γόη του Θησείου» - μία ευφάνταστη και ταλαντούχα μπάντα, που προϊόν αυτής της μουσικής συνεύρεσης είναι και το τελευταίο ομώνυμο άλμπουμ της Μελίνας “O Γόης του Θησείου” – θα τους απολαύσουμε να αποδίδουν ανανεωμένοι και πληρέστεροι τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές για δύο Παρασκευές, 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου στο "Ρυθμός Stage"!