Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Encardia προσκαλούν τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Κηποθέατρο Παπάγου

Οι Encardia προσκαλούν τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Κηποθέατρο Παπάγου

Οι Encardia προ(σ)καλούν τον Νίκο Πορτοκάλογλου για μια μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου
 

την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 8.15 μ.μ.Agapi mou fidella (αγάπη μου πιστή) ήταν το πρώτο τραγούδι των encardia που ακούστηκε από το ελληνικό ραδιόφωνο το 2004, με τη φωνή του Νίκου Πορτοκάλογλου. Μερικούς μήνες μετά η πρώτη μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, κατάμεστο από κόσμο, με εκλεκτό καλεσμένο τον αγαπημένο τραγουδοποιό!

 

Από τότε έγιναν πολλά και σημαντικά, με το συγκρότημα να ακολουθεί μια δυναμική πορεία: τετρακόσιες και πλέον συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τέσσερις δίσκοι, συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες και Ιταλούς καλλιτέχνες , και μόλις τον περασμένο Μάιο βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για  την ταινία - ντοκυμαντέρ του Α. Κοβότσου με τίτλο: "encardia, η πέτρα που χορεύει", η οποία απέσπασε και τιμητικό βραβείο στο φεστιβάλ “cinema del reale” στην Spechia της Νότιας Ιταλίας.

 


Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, οι encardia βρίσκονται και πάλι επί σκηνής με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και του απευθύνουν δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ για εκείνη την πολύτιμη συμπαράσταση στην "απόλυτη" αρχή τους. Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στον βετεράνο μουσικό Giovanni Aνantaggiato, που η σχέση του με τους encardia έχει σταθεί πολύτιμο σημείο αναφοράς και έμπνευσης για την πορεία του συγκροτήματος. Καλεσμένη απο την πεδιάδα του Σαλέντο αυτή τη φορά η εκπληκτική μουσικός Enza Magnolo, που η φωνή της έχει όλα τα χρώματα και την έκρηξη της Κατωιταλικής γής.

 Θα ακουστούν πολλά αγαπημένα κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία των encardia, ενώ αναμένονται πολλές στιγμές έκπληξης από τις συναντήσεις των καλεσμένων επί σκηνής. Μια επιλογή από τις πιο δυναμικές ταραντέλλες του Ιταλικού νότου θα οδηγήσει τα βήματα των θεατών στη σκηνή κι ο χορός θα έχει πάλι την τιμητική του στη μοναδική αυτή γιορτή. 

Σχετικές ειδήσεις
«Εισιτήριο»: Νέο single του Νίκου Πορτοκάλογλου
05.12.2016 10:22
H Feelgood Records και ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσιάζουν το νέο του τραγούδι «Εισιτήριο».
Οι encardia live στην Αυλή των Νεραϊδοθαυμάτων
08.08.2016 17:13
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 21:00, στη σκηνή της Αυλής των Νεραϊδοθαυμάτων, στα Κοντόπουλα Κεραμειών θα απολαύσουμε τους encardia.
Δυνατά… το Καλοκαιράκι: Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στο Βεάκειο
15.07.2016 15:36
Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 για μια ακόμα μοναδική συνάντηση!
Οι encardia για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
05.07.2016 16:34
Οι encardia θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Στη σκιά των βράχων, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
28.06.2016 17:07
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, στα πλαίσια της πρώτης τους κοινής καλοκαιρινής περιοδείας.