Η εικαστικός Παυλίνα Παπαματθαιάκη είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού για το εξώφυλλο

του οδηγού του Παλλάς για την περίοδο 2012- 2013.

Στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πήραν μέρος περίπου εκατό νέοι γραφίστες και εικαστικοί σχεδιαστές με πρωτότυπες ιδέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Η Παυλίνα Παπατθαιάκη είναι εικαστικός απόφοιτος της σχολής ΑΚΤΟ με σπουδές στην Ολλανδία, το Λονδίνο και τη Φλωρεντία.

Είναι στέλεχος του Δημιουργικού Studio COPA-COPA και έχει ασχοληθεί με την εικονογράφηση παιδικών εντύπων και λογοτεχνικών βιβλίων. Ασχολείται με τη σχεδίαση έντυπου υλικού, εταιρικής ταυτότητας, δημιουργία συσκευασίας προϊόντων και αντικειμένων, ενώ έχει επιμεληθεί εικαστικά εσωτερικούς χώρους, όπως εστιατόρια, πολυχώρους, περίπτερα εκθέσεων. Ασχολείται επίσης με τη δημιουργία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και τη σκηνογραφία και τον σχεδιασμό κοστουμιών για θεατρικές παραστάσεις. 

Έχει εκπαιδευτεί στην επικοινωνία και γευσιγνωσία οίνου στο  Montpellier και έχει σχεδιάσει πρωτοποριακά έντυπα οινοποιείων και διαφημιστικό υλικό σε μεγάλες εκθέσεις οίνου (ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2008, ΔΙΟΝΥΣΙΑ _ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 2005).

Ο οδηγός με τις εκδηλώσεις του Παλλάς για τη σεζόν 2012- 2013 θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου σε περίπου 200.000 αντίτυπα.