Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Παύλος Παυλίδης και The B-Movies, για μια συναυλία στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Παύλος Παυλίδης και The B-Movies, για μια συναυλία στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Το Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου θα φιλοξενήσει τον Παύλο Παυλίδη , ο οποίος θα δώσει μια συναυλία μαζί με τους B-Movies

… το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21.00, στο πλαίσιο της Fabrika που εντάσσεται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2012.


Συναυλία του Παύλου Παυλίδη & the B-Movies to Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρεματιάς, που οργανώνει το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου.


Το Φεστιβάλ Ρεματιάς υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς την ελληνικής ροκ, τον Παύλο Παυλίδη παρέα με τους The B-Movies. Ο Παύλος Παυλίδης, ανήσυχος δημιουργός και συνθέτης, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα  «Ξύλινα Σπαθιά» (με μεγάλες επιτυχίες όπως "Ο Βασιλιάς της σκόνης", "Λιωμένο Παγωτό"κ.α.), για να συνεχίσει (από το 2003) την πολύ επιτυχημένη σόλο πορεία του παρέα με τους πιστούς συνοδοιπόρους τους B-Movies. Ο ήχος τους άλλοτε μελαγχολικός και  μελωδικός άλλοτε ορμητικός και έντονα ηλεκτρικός δεν παύει να ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα, να εκφράζει έναν κόσμο που θέλει να ονειρεύεται και δεν παύει να ελπίζει.
 

Οι B-movies είναι:
Τόλης Δεληγιάννης: μπάσο
Θανάσης Τζίνγκοβιτς: ηλεκτρική κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας: πλήκτρα
Αλέκος Σπανίδης: τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Παύλος Παυλίδης και B - Movies live στο Σταυρό του Νότου
25.10.2016 15:53
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto - Ρωσία, Feggaros - Κύπρος), ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ολοκληρώνουν αυτό τον κύκλο συναυλιών στην Αθήνα στο αγαπημένο τους στέκι – την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Άστραψεν η Ανατολή: Μουσική και χορός από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
29.06.2016 14:43
Μια πρωτότυπη μουσική και χορευτική παρουσίαση από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Ρεματιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, «Νύχτες Αλληλεγγύης».
Εορταστικές συναυλίες για την επαναλειτουργία του Θεάτρου Ρεματιάς
30.05.2016 11:48
Ένα χρόνο ύστερα από την καταστροφική εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί το κοινό σε δυο ανοιχτές εκδηλώσεις εορτασμού της αναγέννησής του με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών.
Παύλος Παυλίδης και Β – Movies live με παρουσίαση δίσκου στο Gagarin 205
07.03.2016 13:28
Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β – Movies επιστρέφουν στο Gagarin 205, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, για να παρουσιάσουν το καινούριο τους album "Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner ear!