Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα, στο Θέατρο Πέτρας

Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα, στο Θέατρο Πέτρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας στην Πετρούπολη παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα»…

… τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012.


Άνταμ Λογκς, Τζες  Ουινφιλντ  και Ντάνιελ  Σινγκερ
«ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ»


Παίζουν:
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ- ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ –ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ-ΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
σε σκηνοθεσία  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ


«Η γνωστή παρέα των τεσσάρων ερμηνεύουν για μια ακόμη φορά τα Άπαντα…. του Σαίξπηρ ,έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν…..
Είναι σίγουροι πως αυτή  η φορά τους δίνεται η ευκαιρία να δώσουν άλλη διάσταση στους ρόλους τους …..Το νιώθουν …Η προηγούμενη εμπειρία των έξι χρόνων, η υποκριτική τους δεινότητα και οι συμβουλές που έλαβαν υπόψη τους από τις υποδείξεις των κριτικών τους οδήγησαν σε μέχρι σήμερα απλησίαστες σαιξπηρικές ερμηνείες…


«Πριν απ αυτήν την παράσταση ,για να πείτε πως έχετε δει Σαίξπηρ ,θα έπρεπε να πάτε θέατρο 37 φορές, κάτι εντελώς αντιοικονομικό για την περίοδο λιτότητας που διανύουμε..Τώρα όμως σας δίνεται η ευκαιρία με ένα και μόνο εισιτήριο να μαλώνετε με πραγματικά επιχειρήματα πλέον για το αν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα θα είχαν μέλλον ως ζευγάρι, για το αν ο Άμλετ ήταν όντως αναβλητικός ή απλώς περίμενε βοήθεια από την Ευρώπη ή για ποιον Έλληνα πολιτικό σας θυμίζει ο Ριχάρδος ο Γ. Κι ας μην ξεχνάμε φυσικά το interactive ψυχανάλυσης της Οφηλίας που λειτουργεί σαν μπόνους …..Μπόνους γιατί αποφασίζεται ανάλογα με τον οίστρο και την έμπευση της στιγμής….


Οι ρίμες και οι μουσικές λούπες του Οθέλλο είναι δια χειρός του γνωστού Έλληνα ράπερ … ΝΙVO.
 

 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πέτρας

 

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
 Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 20€
Μαθητικό-Φοιτητικό 15€
 Προπώληση εισιτηρίων:
 • Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
 (5:00 μ.μ.  – 12:00 μ.μ.)
 • Δημαρχείο Πετρούπολης 25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. )
 

Σχετικές ειδήσεις
Σαίξπηρ για 2 - Νέα Υόρκη - Αθήνα: δύο έργα του Σαίξπηρ στο Θέατρο Άλφα Ιδέα
24.11.2016 15:53
Δύο ομάδες, δύο χώρες, δύο έργα του Σαίξπηρ για δύο άτομα. Δύο διαφορετικές προσεγγίσεις, μια συνάντηση για ένα θέατρο ανθρώπινο, χειροποίητο, συγκινησιακό.
Κυμβελίνος, του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Εξαρχείων
21.10.2016 16:39
Στην έκτη της παραγωγή η Εταιρεία Θεάτρου Υπερίων παρουσιάζει στο Θέαρεο Εξαρχείων την αινιγματική περιπετειώδη κωμωδία του Σαίξπηρ «Κυμβελίνος» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν.
Η
04.10.2016 17:25
Χρονιά Σαίξπηρ η φετινή και το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει το επετειακό αφιέρωμα στον μεγάλο ελισαβετιανό (που ξεκίνησε την προηγούμενη περίοδο με τον «Ριχάρδο Γ‘» και το «Δωμάτιο του Σαίξπηρ»), ανοίγοντας την Κεντρική Σκηνή, στις 20 Οκτωβρίου με τη «Δωδέκατη νύχτα».
Γκάμλετ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Από Μηχανής
23.09.2016 14:44
Η παράσταση Γκάμλετ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ έρχεται στο Θέατρο Από Μηχανής από 31 Οκτωβρίου 2016 για περιορισμένες παραστάσεις.
Σαιξπηρ Express από την ομάδα +αίσθημα στο θέατρο Άλμα
30.06.2016 14:00
Η Συναισθηματική Διαλεκτική και ο Στέλιος Καλαθάς σας προσκαλούν στην παράσταση της θεατρικής ομάδας +αίσθημα με τίτλο «Σαιξπηρ Express» στο θέατρο Άλμα στις 1, 2 & 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 21.00.