Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) θα δώσει μια συναυλία στο Γήπεδο Ζηρινείου στην Κηφισιά

… την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21.00.

Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μενάνδρεια 2012», διοργανώνει την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου μια μεγάλη συναυλία με πανηγυρικό χαρακτήρα στο Γήπεδο Ζηρίνειου στη Κηφισιά με τον Κωστή Μαραβέγια (Maraveyas Ilegal) ο οποίος μετά από μια μεγάλη και πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει στην Αθήνα και προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό για να χορέψει και να τραγουδήσει  παρέα με τη πολυμελή μπάντα του και με τον καινούργιο του δίσκο «Λόλα» στις αποσκευές του.

Ένα καλοκαιρινό (υπέρ)θέαμα με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας, με καλεσμένους από τη γειτονιά αυτής της πόλης, ερωτικά εμβατήρια, επαναστατικά τζαμαρίσματα, παρέλαση εξαίσιων μουσικών οργάνων και, φυσικά, πολύχρωμα πουκάμισα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας παρ’ ότι ξεκίνησε την καριέρα του από την ελληνική και ιταλική εναλλακτική μουσική σκηνή παίζοντας σε μικρούς εναλλακτικούς χώρους, σύντομα κατάφερε να δημιουργήσει ένα δικό του μουσικό ρεύμα και να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ιδιαίτερο ύφος που τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του. Σχεδόν πάντα, τα τελευταία δύο χρόνια οι συναυλίες του είναι sold out (Θέατρο Βράχων 2010,Τεχνόπολις 2011,Fuzz 2012). Έχει κυκλοφορήσει 4 δίσκους “Ραδιοπειρατής” (2003, FM Records), “Ilegal” (Cantini, 2007), “Welcome to Greece” (EMI, 2007) και τον πιο πρόσφατο “Λόλα” (EMI, 2012). Ο τελευταίος δίσκος συνοδεύεται και από βιβλίο-διήγημα που έγραψε ο Μαραβέγιας και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μεταίχμιο” σε συνεργασία με την ΕΜΙ.

Ο γνωστός σε όλους μας -από τις επιτυχίες του «Welcome To Greece», «Που Να Βρω Μια Να Σου Μοιάζει», «Δε Ζητάω Πολλά», «Λόλα», «Το καλοκαίρι έφυγε» κ.α, τραγουδοποιός, θα βρίσκεται τη Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο του Ποδοσφαίρου “Ιωάννης Ζηρίνης” της Κηφισιάς, για μία ζωντανή συναυλία. Σε μία συνάντηση με τους φίλους από τα “παλιά” αλλά και νέους που θα τον ζήσουν για πρώτη φορά, οι ματζόρε διαθέσεις του θα είναι η συνταγή του για να γεμίσει η βραδιά με μουσική και χορό.  Με το δικό του μοναδικό στυλ μουσικής, ο Κωστής Μαραβέγιας και η μπάντα του, θα αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για τη βραδιά εκείνη, σε ένα πάρτι για όλους εσάς, από κάθε πλευρά της πόλης.

Τη βραδιά θα καλωσορίσουν οι Σigma, ένα από τα πιο υποσχόμενα Ελληνικά Ροκ – Ποπ μουσικά σχήματα της εποχής. Μετά το 1ο τους Digital Single «Όταν Μου Λες Σ’ αγαπώ» και λίγο πριν την κυκλοφορία της 1ης τους ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς θα ανοίξουν την αυλαία ενός πολλά υποσχόμενου χειμώνα με αυτή την εμφάνιση τους με τον Κωστή Μαραβέγια. Με ρεπερτόριο από την Ελληνική και ξένη ποπ – ροκ μουσική σκηνή και τη διάθεσή τους να χτυπάει στο κόκκινο, θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να σας ξεσηκώσουν με την αστείρευτη ενέργειά τους και να υποδεχτούν μαζί σας τον μεγάλο προσκεκλημένο!

Opening Act: Sigma

Κωστής Μαραβέγιας
http://www.maraveyas.net/

Σigma
http://www.facebook.com/groups/127425347362810/