Το cult death metal συγκρότημα με την ονομασία «Sadistic Intent» θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του An Club στα Εξάρχεια

… την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012.

Δημιουργήθηκαν το 1987 στο Los Angeles της California και στο ενεργητικό τους έχουν μόνο demo, EPs, split κυκλοφορίες και όχι full-length album γεγονός που τους δίνει τον χαρακτηρισμό «cult μπάντα». Στα 25 χρόνια ύπαρξής τους δεν παρέκκλιναν ποτέ της underground πορείας τους, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων των μυημένων στο σκοτεινό death metal και δημιουργώντας τον δικό τους πυρ ήνα φανατικών οπαδών.

Επίσης με τα μέλη των SADISTIC INTENT αναβίωσαν, πριν μερικά χρόνια για τις ζωντανές τους εμφανίσεις, οι θρυλικοί POSSESSED!! Οι live εμφανίσεις τους είναι εξίσου σπάνιες με τις δισκογραφικές τους δουλειές και έτσι η στάση τους στη χώρας μας, στη φετινή Ευρωπαϊκή τους περιοδεία, κάνει το live αυτό επιτακτικό για τους οπαδούς του ακραίου ήχου! Τρία χρόνια μετά την επιβλητική εμφάνισή τους με τους Asphyx, επιστέφουν στη σκηνή του ΑΝ οι DEAD CONGREGATION! Το κορυφαίο Ελληνικό death metal συγκρότημα(και ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως) στο οποίο «χρεώνεται» σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό η αναζωπύρωση, που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, της ακραίας και σκοτεινής death metal λαίλαπας.

Το θανατηφόρο line-up συναυλίας ολοκληρώνει ένα εξίσου παλιό και underground συγκρότημα της χώρας μας, οι Θεσσαλονικείς NOCTURNAL VOMIT που μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, «Cursed Relics» και θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανοίγοντας την συναυλία!