Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Sadistic Intent στο An Club για μια ζωντανή εμφάνιση

Οι Sadistic Intent στο An Club για μια ζωντανή εμφάνιση

Το cult death metal συγκρότημα με την ονομασία «Sadistic Intent» θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του An Club στα Εξάρχεια

… την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012.


Δημιουργήθηκαν το 1987 στο Los Angeles της California και στο ενεργητικό τους έχουν μόνο demo, EPs, split κυκλοφορίες και όχι full-length album γεγονός που τους δίνει τον χαρακτηρισμό «cult μπάντα». Στα 25 χρόνια ύπαρξής τους δεν παρέκκλιναν ποτέ της underground πορείας τους, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων των μυημένων στο σκοτεινό death metal και δημιουργώντας τον δικό τους πυρ ήνα φανατικών οπαδών.


Επίσης με τα μέλη των SADISTIC INTENT αναβίωσαν, πριν μερικά χρόνια για τις ζωντανές τους εμφανίσεις, οι θρυλικοί POSSESSED!! Οι live εμφανίσεις τους είναι εξίσου σπάνιες με τις δισκογραφικές τους δουλειές και έτσι η στάση τους στη χώρας μας, στη φετινή Ευρωπαϊκή τους περιοδεία , κάνει το live αυτό επιτακτικό για τους οπαδούς του ακραίου ήχου! Τρία χρόνια μετά την επιβλητική εμφάνισή τους με τους Asphyx, επιστέφουν στη σκηνή του ΑΝ οι DEAD CONGREGATION! Το κορυφαίο Ελληνικό death metal συγκρότημα(και ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως) στο οποίο «χρεώνεται» σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό η αναζωπύρωση, που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, της ακραίας και σκοτεινής death metal λαίλαπας.


Το θανατηφόρο line-up συναυλίας ολοκληρώνει ένα εξίσου παλιό και underground συγκρότημα της χώρας μας, οι Θεσσαλονικείς NOCTURNAL VOMIT που μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, «Cursed Relics» και θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανοίγοντας την συναυλία!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
Χριστούγεννα με την Underground Youth Orchestra στο Μουσείο Μπενάκη!
16.12.2016 17:15
Οι φετινές γιορτές γεμίζουν χρώμα, ρυθμό και μαγεία σε μια ιδιαίτερη μουσική γιορτή, συντροφιά με την Underground Youth Orchestra.
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Οι Crippled Black Phoenix live στο Fuzz Live Music Club
13.10.2016 10:19
Η progressive rock μπάντα από τη Βρετανία, με τους όλο και περισσότερους φίλους στη χώρα μας, θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στο Μύλος Club
26.02.2016 11:49
Η kazandb παρουσιάζει τον Μίλτο Πασχαλίδη για τρεις εμφανίσεις στο Μύλος Club στη Θεσσαλονίκη.