Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μας δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή

7 Σεπτεμβρίου, στις 20:30 για να παρουσιάσει την μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση με τίτλο «Ένας Τρελλός», η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό. 

Πρωταγωνιστούν οι: 

Σπύρος Γραμμένος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δώρος Δημοσθένους, Ασπασία Θεοφίλου, Βασίλης Καζούλλης, Κρατερός Κατσούλης, Μάρκος Κούμαρης –Locomodo, Γιάννης Κούτρας, Magic de Spell, Μπέσυ Μάλφα, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Νάντια Μπουλέ, Εβελίνα Παπούλια, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Ζακ Στεφάνου, Μπάμπης Στόκας, Ταξιάρχης Χάνος, Chu cho s.h.s.


Συμπράττουν οι μουσικοί: Animacorda στις κλασικές κιθάρες, Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι,  Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο, Άρης Ζέρβας στο τσέλο, Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι, Γιώργος Χατζής στα τύμπανα και το βιολί.

Μαζί τους  οι Sleeping Band : Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο πιάνο, Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι και το μαντολίνο, Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο, Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο φλάουτο και το σαξόφωνο, Δημήτρης Καρασούλος στις κιθάρες, Σωτήρης Πέπελας στην τρομπέτα και το φλικόρνο, Χάρης Κωνσταντόπουλος στο κλαρίνο και το σαξόφωνο και  Σοφία Παπουλάκου στα φωνητικά.

Συμμετέχουν: η Παιδική Χορωδία Λαυρίου, η Δημοτική Φιλαρμονική Κερατέας και η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Μια μεγάλη παρέα λοιπόν μπλέκεται με ζογκλέρ, ακροβάτες και θέατρο δρόμου, αλλάζει ήχους, ρυθμούς και «παντρεύει» ευχαρίστα  τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο «Ένας Τρελλός».

Τεχνική επιμέλεια ήχου: Νίκος Παππάς και  Τζίμης Τσοπάνης
Σχεδιασμός φωτισμών:  Περικλής Μαθιέλλης