Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Η Είδηση υπό διωγμό: Έκθεση στη Gallery 7

Η Είδηση υπό διωγμό: Έκθεση στη Gallery 7

H γκαλερί «7», εγκαινιάζει το νέο χώρο της επί της οδ. Σόλωνος, 20 & Βουκουρεστίου, με την έκθεση «Η ΕΙΔΗΣΗ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ» …

στις 18 Σεπτεμβρίου 2012. 

 

Η έκθεση παρουσιάζεται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (Επιμέλεια έκθεσης: Χρ. Ζαχoπούλου).

 

 

Στην Έκθεση αυτή, οι άνθρωποι του Τύπου γίνονται οι ίδιοι πρωταγωνιστές της είδησης στην προσπάθειά τους να αποτυπώσουν τα τεκταινόμενα. Οι εργαζόμενοι στον Τύπο με κύριους πρωταγωνιστές τους φωτορεπόρτερ και τους εικονολήπτες, καθώς ο εξοπλισμός τους προδίδει την ιδιότητά τους γίνονται συχνά οι ίδιοι θύματα.
Μέσω αυτής της έκθεσης διαπιστώνουμε ότι η κάλυψη γεγονότων στην Αθήνα είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την κάλυψη πολεμικών γεγονότων.

 

 

Η έκθεση παρουσιάζει τους κινδύνους που εμπεριέχει μία δημοσιευμένη-ή μη- φωτογραφία, πολλές από τις οποίες δεν έχουν τύχει δημοσίευσης, και αποτελεί ένα ελάχιστο φόρο τιμής στους φωτορεπόρτερ.

 

 

Συμμετέχουν
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π./ ΒΛΑΧΟΣ Α./ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Δ./ ΚΟΥΤΠΟΥΜΑΝΟΣ Β./ ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ Σ./ ΜΠΕΛΤΕΣ Α./ ΜΠΕ-ΧΡΑΚΗΣ Γ ./ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Γ. /  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α./ ΠΑΝΑ-ΓΙΩΤΟΥ Ο./ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Σ. / ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΟΥ Χ. / ΠΙΤΤΑ-ΠΑΚΗΣ Λ. / ΣΑΪΤΑΣ Π. / ΣΑΡΡΗΚΩΣΤΑΣ Π. / ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Α./ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Γ.

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Τέχνη του Σχεδιάζειν: ομαδική έκθεση στην Alma Gallery
15.06.2016 13:57
Η Γκαλερί ALMΑ στην Αθήνα (Υψηλάντου 24, Κολωνάκι), εγκαινιάζει την Πέμπτη 23 Ιουνίου την έκθεση «Η τέχνη του σχεδιάζειν» με σχέδια σε χαρτί έξι Ελλήνων καλλιτεχνών των: Μαρία Γιαννακάκη, Αλέκου Κυραρίνη, Τάσου Μαντζαβίνου, Καλλιρρόης Μαρούδα, Βασίλη Παπανικολάου, Μανταλίνα Ψωμά. Η ιστορικός τέχνης Λουϊζα Καραπιδάκη γράφει χαρακτηριστικά για τους καλλιτέχνες της έκθεσης:
Στίγμα Ζωής: έκθεση του Λάζαρου Μαράβα στην ΔΛ gallery
09.03.2016 13:46
Η ΔΛ gallery, εγκαινιάζει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στις 8.00μ.μ., την έκθεση του Λάζαρου Μαράβα με τίτλο «Στίγμα Ζωής», η οποία αποτελείται από μεταλλικές διάτρητες κατασκευές μαύρου χρώματος, που γίνονται ο καμβάς της δικής του ιδιαίτερης ζωγραφικής.
Still Time: Έκθεση της Μαρίας Φιλιππακοπούλου στην Kourd Gallery
02.03.2016 13:45
“Still Τime”. Με αυτόν τον τίτλο η Kourd Gallery εγκαινιάζει την έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Φιλιππακοπούλου την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.
Έκθεση της Άννας Αμπαριώτου στη gallery genesis
11.11.2015 09:59
Η gallery genesis παρουσιάζει την έκθεση της Άννας Αμπαριώτου με τίτλο “Η Σωφρονία, ένα σενάριο, ο Δούρειος αμνός και άλλα συμβάντα”, σε επιμέλεια έκθεσης της Ίριδας Κρητικού.
Θραύσματα Ονείρων: Έκθεση της Κερασίας Τουλιάτου στην Gallery Art Πρίσμα
27.10.2015 16:10
Στη Gallery Art Πρίσμα τη Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στις 8 το βράδυ, η εικαστικός Κερασία Τουλιάτου εγκαινιάζει την έκθεση της ''Θραύσματα Ονείρων''.