Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στην Τεχνόπολη για μια συναυλία γεμάτη φως την Τετάρτη …


5 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

«Έρχονται οι Μέρες του Φωτός» τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση μιας παράστασης, από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς.

Όσοι έχουν παραβρεθεί σε κάποια από τις προηγούμενες καλοκαιρινές συναυλίες τους γνωρίζουν την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει η πληθωρική παρουσία της Νατάσσας στη σκηνή, η ευαισθησία του Γεράσιμου στην καλλιτεχνική επιμέλεια κι η έμπνευση του Θέμη στις ενορχηστρώσεις.

Τα τραγούδια από τις Μέρες του Φωτός  που έχουν ήδη ξεχωρίσει, συναντούν τα υπόλοιπα τραγούδια του ξεχωριστού ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, συνομιλώντας με ιδιαίτερες και απρόβλεπτες επιλογές από την εγχώρια και διεθνή σκηνή. Η ίδια πιο ώριμη και εξωστρεφής από ποτέ βρίσκεται στην καλύτερη και πιο δυνατή στιγμή της, καθιστώντας σαφές ότι με τις «Μέρες του Φωτός» μια νέα Εποχή αρχίζει…

Το cd «Μέρες του Φωτός» κυκλοφορεί από τη Sony Music.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος ΕυαγγελάτοςΕνορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Παίζουν οι Μουσικοί:
Πιάνο: Θέμης ΚαραμουρατίδηςΤύμπανα: Φοίβος ΚουντουράκηςΚιθάρες: Σωτήρης ΚαστάνηςΜπάσο: Γιώργος ΜπουλντήςΤσέλο: Άρης ΖέρβαςΒιολί: Δημήτρης ΚουζήςΉχος: Γιάννης ΠαξεβάνηςΟργάνωση Παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά», Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»