Την τελευταία μέρα του καλοκαιριού που συμπίπτει με τη σπάνια δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου,…

… η Αναστασία Μουτσάτσου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια με τη συνοδεία του Ανδρέα Βουδούρη στο πιάνο, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, στις 21.30.

Πανσέληνος Αυγούστου 2012

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανοίγει και φέτος την Πανσέληνο του Αυγούστου αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα μνημεία κάτω από το μαγικό σεληνόφως. Το Νομισματικό Μουσείο επέλεξε να λάβει μέρος σε αυτή την καλοκαιρινή γιορτή με τη μουσική εκδήλωση «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι». Την τελευταία μέρα του καλοκαιριού που συμπίπτει με τη σπάνια δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου, η Αναστασία Μουτσάτσου θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια με τη συνοδεία του Ανδρέα Βουδούρη στο πιάνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου 12, στις 21:30 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εκθεσιακοί χώροι του Νομισματικού Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό έως τις 20:30. Οργανωμένες ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 18:30 έως τις 20:30. Για τη συμμετοχή στις ξεναγήσεις είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 210 3643774 και 210 3612190.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας «Μουσείων Εστίαση Α.Ε.», του αναψυκτηρίου στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου.