Η Circulo Cooperativa επιστρέφει στο Ναύπλιο και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Καραθώνα, όπου θα φιλοξενηθούν ο Γιάννης Χαρούλης και οι Imam Baildi

… για μια συναυλία την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 στο Ναύπλιο στην παραλία Καραθώνα έρχεται η 2η Γιορτή Circulo Cooperativa!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ, ΙΜΑΜ ΒAILDI & friends

Αφήνοντας για ένα βράδυ τον «μεγάλο δρόμο» του Ναυπλίου, πηγαίνουμε στην παραλία της Καραθώνας για να στήσουμε ένα αξέχαστο ζωντανό πάρτυ χωρίς είσοδο!

Ακριβώς ένα χρόνο στο τέλος μιας μαγευτικής βραδίας την στιγμή που ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έκλεινε την 1η Γιορτή Circulo Cooperativa και αποχαιρετούσε τους χιλιάδες φιλους που βρεθήκαν στην Kαραθώνα, άρχισε να γεννιέται η ιδέα εάν και πώς θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια σε αυτό το εγχείρημα.

Έτσι λοιπόν συνεπείς με το κοινό αίσθημα, κλείνοντας και τον 2ο χρόνο λειτουργίας του Circulo Cooperativa σε πείσμα των καιρών, έχουμε την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουμε στον ίδιο ανοικτό χώρο μια διπλή γιορτή! Δύο μοναδικά μουσικά σύνολα στην παραλία, μας περιμένουν με όλους τους φίλους για να μετατρέψουμε τη βραδιά σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι: o Γιάννης Χαρούλης και οι Imam Baildi είναι οι φετινοί μας καλεσμένοι, σε μια μεγάλη συναυλία στο κλείσιμο του καλοκαιριού!

Μια βραδιά αφιερωμένη στο κέφι και τη μουσική . Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Pure Seconds, ενώ μετά το τέλος της θα ακολουθήσει μέχρι αργά Dj set από τον Espeekay.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την δημιουργική υποστήριξη της  Plenty Projects.