Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χρήστος Λεοντής στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων

Ο Χρήστος Λεοντής στο 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων

Το 23ο Φεστιβάλ Βριλησσίων που οργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός τού Δήμου , ξεκινά για

φέτος τις παραστάσεις του, την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012.

 


Η εναρκτήρια παράσταση έχει συμβολικό χαρακτήρα και υποδηλώνει την θέληση και την απόφαση του Δήμου να στηρίξει το Ελληνικό τραγούδι.

 


Ο Χρήστος Λεοντής σε μία μεγάλη και εφ’ όλης της ύλης λαϊκή συναυλία ξεκινά το 23ο Φεστιβάλ, όπου θα παρουσιάσει παλαιότερα και αγαπημένα τραγούδια του, από τους κύκλους τραγουδιών, Καταχνιά, Ανάσταση Ονείρων, Αχ Έρωτα, Παραστάσεις, Καπνισμένο Τσουκάλι, Έρωτας Αρχάγγελος κ.ά. -μία μουσική διαδρομή πενήντα χρόνων- αλλά και νέα τραγούδια του σε πρώτη εκτέλεση.

 

 

Τραγούδια διαχρονικά, άμεσα και ...άκρως επίκαιρα.

 


Συνοδοιπόροι σ’ αυτή τη διαδρομή είναι οι ερμηνευτές Λάκης Χαλκιάς, Ιωάννα Φόρτη, Πάνος Μπούσαλης και Γιώργος Καλογήρου που με μοναδικό, ευαίσθητο και άμεσο τρόπο ερμηνεύουν τα τραγούδια του συνθέτη, αλλά και η υπέροχη λαϊκή ορχήστρα του Χρήστου Λεοντή που την αποτελούν πρώτης γραμμής σολίστες.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Με το Chronos και τη Δήμητρα Γαλάνη ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
09.09.2016 11:48
Με την παράσταση Chronos της Δήμητρας Γαλάνη, μία συνάντησή της με ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες, κλείνει την αυλαία του Φεστιβάλ στο θέατρο του Αττικού Άλσους ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Ο Χρήστος Θηβαίος στο Θέατρο Κολωνού
20.07.2016 13:12
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο Κολωνού, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 στις 9μ.μ. τον Χρήστο Θηβαίο.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Πατρίδες που έγιναν φωτιά: Ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες και μία συναυλία στο Μέγαρο
18.03.2016 15:34
O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG) διοργανώνουν, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 20.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, μία μοναδική συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής τους.