Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μαρία Φαραντούρη και Θάνος Μικρούτσικος, για μια συναυλία στο Sani Festival

Μαρία Φαραντούρη και Θάνος Μικρούτσικος, για μια συναυλία στο Sani Festival

To 20ό Sani Festival υποδέχεται τη Μαρία Φαραντούρη και το Θάνο Μικρούτσικο, για μια συναυλία στο πλαίσιο της ενότητας «Greek Variations»…
 

… στις 11 Αυγούστου 2012, στις 21.30 στο Λόφο Σάνης.

 

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Θάνος Μικρούτσικος θα δώσουν μια συναυλία με τίτλο «Για να μη γίνει το όνειρο καπνός» στο Λόφο Σάνης, στο πλαίσιο του ομώνυμου Φεστιβάλ.


Τα 20ο Sani Festival συνεχίζει με την ενότητα Greek Variations και υποδέχεται στη σκηνή του Λόφου τον Θάνο Μικρούτσικο και την Μαρία Φαραντούρη.


Μια μοναδική συναυλία ειδικά για το Φεστιβάλ της Σάνης, όπου οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες με ξεχωριστή πορεία στο ελληνικό τραγούδι θα συναντηθούν για μια μοναδική συναυλία. Για να μη γίνει το όνειρο καπνός είναι ο τίτλος της ενώ η φόρμα, δύο πιάνα και πνευστά, σε συνδυασμό με τα κρουστά του Νίκου Τουλιάτου, θα δώσει τη δυνατότητα στο Θάνο Μικρούτσικο να παρουσιάσει τα τραγούδια του με εντελώς νέα μορφή, και στη μεγάλη καλλιτέχνιδα να τα αποδώσει με την εμβληματική φωνή της, δίνοντάς τους νέα διάσταση. Συμμετέχουν ο Κώστας Θωμαΐδης και οι σολίστ Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά) και Θοδωρής Οικονόμου (πιάνο).


Η καρδιά του Sani Festival χτυπά δυνατά για 20η συνεχή χρονιά. Τα λέμε στο Λόφο.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στο Ηρώδειο
23.09.2016 16:11
Η Mαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας συναντούν τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε έργα μεγάλων συνθετών υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού. 
Από τη Σαπφώ στην Κική Δημουλά, με τη Μαρία Φαραντούρη και την Εύα Κοταμανίδου στο Αίγιο
10.08.2016 11:42
Η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη και η σπουδαία ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου συναντούν τη μελοποιημένη ποίηση της Κικής Δημουλά από τον συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο.
Η Μαρία Φαραντούρη στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
26.07.2016 11:43
Για πρώτη φορά σε μία και μοναδική συναυλία, η Μαρία Φαραντούρη θα εμφανιστεί στο Ανοιχτό Θέατρο στη Χώρα της Άνδρου την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016.
Η Joss Stone για μία μοναδική συναυλία στο Sani Festival
08.07.2016 16:42
Η Βρετανίδα μουσικός Joss Stone έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στο Λόφο της Σάνης, στο πλαίσιο του φετινού Sani Festival.
Η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου
05.07.2016 14:26
Η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας θα εμφανιστούν σε μία κοινή συναυλία στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου, στις 12 Ιουλίου 2016.