Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Color your life

Color your life
Πρόκειται για ένα τετραήμερο διαγωνισμό γκραφίτι. Τέσσερις ημέρες γεμάτες χρώματα, σχέδια και αστείρευτη καλλιτεχνική δημιουργία με παράλληλες εκδηλώσεις.

Πρόκειται για ένα τετραήμερο διαγωνισμό γκραφίτι. Τέσσερις ημέρες γεμάτες χρώματα, σχέδια και αστείρευτη καλλιτεχνική δημιουργία με παράλληλες εκδηλώσεις.

Το Color your Life θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11, 12 και 13 Ιουλίου 2008 στα Καλά Νερά του Δήμου Μηλεών Πηλίου, λίγο έξω από τον Βόλο, σε μια τοποθεσία όπου ο συνδυασμός βουνού με θάλασσα και η πλούσια φυσική ομορφιά συνθέτουν μια ιδανική ατμόσφαιρα.

Όλα τα δρώμενα του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν πάνω στην παραλία του Πηλίου. Μια παραλία μήκους τριών χιλιομέτρων και θα περιλαμβάνουν, το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, όπου κάθε μέρα οι συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται σε μια διαφορετική θεματική ενότητα.

Οι θεματικές ενότητες θα είναι: Ανθρωπος και επικοινωνία στον 21ο αιώνα, Πλανήτης Γη σε κατάσταση κινδύνου και Ανοχή στην διαφορετικότητα.

Κάθε καλλιτέχνης ή ομάδα καλλιτεχνών θα έχει στην διάθεσή του τρεις καμβάδες διαστάσεων 3,5m x 2,5m και χρονικό περιθώριο μίας ημέρας για τον καθένα.

Τα ολοκληρωμένα έργα θα βαθμολογούνται από μία κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από έναν καταξιωμένο ευρωπαίο graffiti artist, έναν ψυχολόγο, έναν εικαστικό, έναν αρχιτέκτονα, έναν εκπρόσωπο του κρατικού φορέα και ένα εκπρόσωπο του χορηγού επικοινωνίας του φεστιβάλ.

Οι βαθμολογίες θα καταχωρούνται καθημερινά και την τρίτη ημέρα θα δημοσιευτούν και θα βραβευθούν οι καλλιτέχνες με το υψηλότερο σύνολο βαθμολογίας και οι τρεις πρώτοι θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα.

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Συμεωνίδη στο Pelias Life in Balance στην Τήνο
16.08.2016 11:29
Mε ιδιαίτερη επιτυχία εγκαινιάσθηκε η Έκθεση Ζωγραφικής της Αγγελικής Συμεωνίδη στο Pelias Life in Balance στην Καρδιανή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου.
Color: θεματική έκθεση φωτογραφίας στη Blank Wall Gallery
27.06.2016 10:33
Φωτογραφίες με χρώμα θα πλημμυρίσουν τη Blank Wall Gallery από τις 2 Ιουλίου, μέσα από τη θεματική έκθεση Color.
Άθως, τα Χρώματα της Πίστης: η έκθεση του Στράτου Καλαφάτη στη Ρώμη
26.04.2016 15:19
Η Πρεσβεία της Ελλάδας και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού Ιταλίας, στο πλαίσιο της διαρκούς, ουσιαστικής, εποικοδομητικής και αποτελεσματικής συνεργασίας τους, με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν στη Ρώμη τη φωτογραφική έκθεση του Στράτου Καλαφάτη με τίτλο «Άθως, τα Χρώματα της Πίστης», από 6 έως 22 Μαΐου 2016, στον εκθεσιακό χώρο της Ακαδημίας της Ρουμανίας.
Ordinary Life: Έκθεση του Θανάση Ραχούτη στην αίθουσα τέχνης Ena
07.04.2016 12:00
Η αίθουσα τέχνης “ena” παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής του ΘΑΝΑΣΗ ΡΑΧΟΥΤΗ με τίτλο «ORDINARY LIFE».
Platformance: Μια νέα καλλιτεχνική πλατφόρμα στη Θεσσαλονίκη
06.04.2016 11:36
Μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική πλατφόρμα με επίκεντρο την τέχνη της περφόρμανς, το Platformance κάνει την πρώτη του εμφάνιση από τις 9 έως τις 17 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.