Πρόκειται για ένα τετραήμερο διαγωνισμό γκραφίτι. Τέσσερις ημέρες γεμάτες χρώματα, σχέδια και αστείρευτη καλλιτεχνική δημιουργία με παράλληλες εκδηλώσεις.

Πρόκειται για ένα τετραήμερο διαγωνισμό γκραφίτι. Τέσσερις ημέρες γεμάτες χρώματα, σχέδια και αστείρευτη καλλιτεχνική δημιουργία με παράλληλες εκδηλώσεις.


Το Color your Life θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11, 12 και 13 Ιουλίου 2008 στα Καλά Νερά του Δήμου Μηλεών Πηλίου, λίγο έξω από τον Βόλο, σε μια τοποθεσία όπου ο συνδυασμός βουνού με θάλασσα και η πλούσια φυσική ομορφιά συνθέτουν μια ιδανική ατμόσφαιρα.


Όλα τα δρώμενα του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν πάνω στην παραλία του Πηλίου. Μια παραλία μήκους τριών χιλιομέτρων και θα περιλαμβάνουν, το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, όπου κάθε μέρα οι συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται σε μια διαφορετική θεματική ενότητα.


Οι θεματικές ενότητες θα είναι: Ανθρωπος και επικοινωνία στον 21ο αιώνα, Πλανήτης Γη σε κατάσταση κινδύνου και Ανοχή στην διαφορετικότητα.


Κάθε καλλιτέχνης ή ομάδα καλλιτεχνών θα έχει στην διάθεσή του τρεις καμβάδες διαστάσεων 3,5m x 2,5m και χρονικό περιθώριο μίας ημέρας για τον καθένα.


Τα ολοκληρωμένα έργα θα βαθμολογούνται από μία κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από έναν καταξιωμένο ευρωπαίο graffiti artist, έναν ψυχολόγο, έναν εικαστικό, έναν αρχιτέκτονα, έναν εκπρόσωπο του κρατικού φορέα και ένα εκπρόσωπο του χορηγού επικοινωνίας του φεστιβάλ.


Οι βαθμολογίες θα καταχωρούνται καθημερινά και την τρίτη ημέρα θα δημοσιευτούν και θα βραβευθούν οι καλλιτέχνες με το υψηλότερο σύνολο βαθμολογίας και οι τρεις πρώτοι θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα.