Οι Εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν σε επανέκδοση το βιβλίο του Γενναίου Καραχάλιου, που φέρει τον τίτλο «Συμφωνία με το θεό» και…

… αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας βιβλίων, που ξεκίνησε με «Το τελευταίο ταξίδι» και ολοκληρώθηκε με τη «Διαφωνία με το θεό».

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Μετά από είκοσι χρόνια, ο ήρωας του Τελευταίου Ταξιδιού επιστρέφει στο  μοναστήρι για να συναντήσει το μοναχό Αθανάσιο και να του ζητήσει βοήθεια για  την άρρωστη γυναίκα του. Θα ξεκινήσει ένα ακόμα ταξίδι, θα καταλήξει μέχρι τα  βάθη της ζούγκλας, όπου με τη συνδρομή μιας γυναίκας και της απομονωμένης  φυλής της θα προσπαθήσει να κλείσει τη συμφωνία με το Θεό, αφού πρώτα περάσει  νοερά το ταξίδι της ψυχής μετά το θάνατο και καταφέρει να σταθεί στις πύλες  του Παραδείσου, αντιμετωπίζοντας στη διαδρομή δαίμονες, πειρασμούς και συνομιλώντας  με αγγέλους και αγίους. Λίγο πριν ξυπνήσω, μια γυναικεία μορφή σκέπασε φωτίζοντας με τη λάμψη της όλο  τον ουρανό, απλώνοντας το καστανόξανθο μαλλί της παντού και λούζοντάς τον στο  χρώμα του ήλιου πριν τη δύση του. Την αναγνώρισα. Ήταν η Νεκταρία, η γυναίκα  μου. Μια βάρκα με περίμενε απέξω δεμένη στην όχθη, πλέοντας γαλήνια στα  μισοσκότεινα νερά του ποταμού.

Βιογραφικά στοιχεία:
Ο Γενναίος  Καραχάλιος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία ενάμισι έτους έχασε τον πατέρα  του. Από μικρός έδειξε ενδιαφέρον για το νόημα της ζωής και τη σημασία της  επόμενης. Σε ηλικία δεκαεφτά ετών άρχισε τη συγγραφή διηγημάτων και το  Φεβρουάριο του 2010 δημοσίευσε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Το Τελευταίο  Ταξίδι. Το Φεβρουάριο του 2012 κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο μέρος της  τριλογίας Διαφωνία με το Θεό από τις εκδόσεις Λιβάνη. Τον Ιούλιο του 2012  επανακυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της τριλογίας με τίτλο Συμφωνία με το Θεό,  επίσης από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Ιστοσελίδα συγγραφέα: www.gennaioskaraxalios.gr

Βιβλιογραφία:
Διαφωνία με το Θεό
Συμφωνία με το θεό