Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Φεστιβάλ Θεάτρου των Αγρών, στο Κυπαρίσσι

Φεστιβάλ Θεάτρου των Αγρών, στο Κυπαρίσσι

Το Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι Κρήτης, φιλοξενεί για ακόμη μια χρονιά το ομώνυμο φεστιβάλ με την παρουσία πλήθους καλλιτεχνών…

… την περίοδο 29 Ιουνίου-18 Αυγούστου 2012.


Λίγα λόγια για το θέατρο:
Μόλις 20 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ στο Κυπαρίσσι αποτελεί εδώ και επτά χρόνια μια δροσερή πολιτιστική πρόταση για ένα… ανήσυχο κοινό. Χτισμένο από πέτρα και ξύλο, βρίσκεται στην κοιλάδα μεταξύ των χωριών Προφήτη Ηλία και Κυπαρίσσι και περιστοιχίζεται από ελιές, αμπέλια κυπαρίσσια, χαρουπιές και άλλα φυτά της κρητικής χλωρίδας. Περιστοιχίζεται επίσης από την … αγάπη σας στη μουσική , στο θέατρο και σε κάθε πολιτιστική έκφανση. Με θέα το ιστορικό φρούριο της Ρόκα το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ στα τόσα χρόνια πολιτιστικής προσφοράς του έχει κατορθώσει να απλώσει τη φήμη του σ ολόκληρη την Κρήτη και την Ελλάδα επειδή αποτελεί μια καλοκαιρινή ανάσα επικοινωνίας των ανθρώπων και έναν τόπο συνάντησης εμπνευσμένων ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών και δημιουργών.


Για φέτος το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ υπόσχεται περισσότερη δροσιά σ ένα πολιτιστικό πρόγραμμα απαλλαγμένο από τον …καύσωνα της εκμετάλλευσης και της απομόνωσης. Και επειδή πιστεύουμε στο «άρτος και ποιοτικά θεάματα» στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ ετοιμάζουμε και φαγητά με υλικά από τα χωράφια του χωριού μας. Δεκάδες συναυλίες περιμένουν όσους θα ανηφορίσουν μέχρι το Κυπαρίσσι. Άλλες με ελεύθερη είσοδο και άλλες με συμβολική τιμή, γιατί η τέχνη δεν είναι εμπόρευμα αλλά κοινωνικό αγαθό.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ:
Τετάρτη 1 Αυγούστου: Μιχάλης Σταυρακάκης (Είσοδος: 5 ευρώ)
Πέμπτη 2 Αυγούστου: 2 ½ φόνοι και ένα Bulldog, από το Θέατρο Κρήτης (Είσοδος:5 ευρώ)
Παρασκευή 3 Αυγούστου: Μιχάλης Τζουγανάκης (Είσοδος: 10 ευρώ)
Τετάρτη 8 Αυγούστου: Αλκίνοοος Ιωαννίδης (Είσοδος: 12 ευρώ)
Σάββατο 11 Αυγούστου: Ελένη Τσαλιγοπούλου (Είσοδος: 10 ευρώ)
Παρασκευή 17 Αυγούστου: Γιάννης Χαρούλης (Είσοδος: 10 ευρώ)
Σάββατο 18 Αυγούστου: Ερωτόκριτος, Θέατρο Όμμα Studio (Είσοδος: 5 ευρώ)

Σχετικές ειδήσεις
2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου Ελβετίας
27.09.2016 12:22
Το φθινόπωρο ξεκίνησε και το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Ζυρίχης το υποδέχεται με μια μεγάλη γιορτή για το θέατρο. Το 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου Ελβετίας είναι γεγονός!
3o Taratsa International Film Festival: Pre - Opening Event
10.08.2016 13:31
Η Πολιτιστική Εταιρεία 360 Μοίρες σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στο pre-opening event του 3ου Taratsa International Film Festival την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016.
Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη 2016 στα Φηρά Σαντορίνης
25.07.2016 15:49
Το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη αποτελεί έναν θεσμό στη πολιτιστική ζωή της Σαντορίνης εδώ και 35 χρόνια.
3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμηνείες στην Ερμιονίδα
16.06.2016 10:36
Με τίτλο «Μονήρεις Εξομολογήσεις» το φετινό 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», ξεκινά στις 7 Αυγούστου με διάρκεια έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2016, από τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κώστα Γεωργουσόπουλου.
Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης
16.05.2016 10:32

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, με στόχο την ανάδειξη και την προβολή του έργου των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων της πόλης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προτείνει Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με τίτλο «Θεατρικοί διάλογοι – Θέατρο για όλους».