Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Athens Fine Arts στη Designer's Dot Gallery

Athens Fine Arts στη Designer's Dot Gallery
Η Designer's Dot Gallery, στο πλαίσιο του Athens Fine Arts Festival, παρουσιάζει μία μεγάλη έκθεση ζωγραφικής, νέων κυρίως καλλιτεχνών, με τίτλο «Αντιπαραθέσεις στη σύγχρονη ελληνική τέχνη».

Η Designer's Dot Gallery, στο πλαίσιο του Athens Fine Arts Festival, παρουσιάζει μία μεγάλη έκθεση ζωγραφικής, νέων κυρίως καλλιτεχνών, με τίτλο «Αντιπαραθέσεις στη σύγχρονη ελληνική τέχνη».

Οι καλλιτεχνικές δράσεις του Athens Fine Arts Festival συνεχίζονται και την Τρίτη 17 Ιουνίου, στις 21.00, η αίθουσα τέχνης Designer's Dot Gallery εγκαινιάζει τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ, εκθέτοντας έργα δικών της καλλιτεχνών.

Οι καλλιτέχνες που θα εκθέσουν σ' αυτό το πλαίσιο είναι οι Αργύρης Αμερικάνος, Αρτεμίσιος, Ηλίας Δημητρίου , Αναστασία Κροκίδη, Δήμητρα Λαμπρέτσα, Κώστας Μπερδέκλης, Κοραλία Παπαθανασοπούλου, Χρήστος Παπαδημητρίου , Ελένη Πολιτοπούλου, Χρυσούλα Σκεπετζή και Ρένα Τσαγγαίου.

Η βραδιά των εγκαινίων θα κλείσει με performance από την Μιντόρα, η οποία θα ξεκινήσει στις 23.00.

Η έκθεση που έχει ως κύριο στόχο την παρουσίαση των έργων των δημιουργών και την ανάπτυξη του διαλόγου μεταξύ του κοινού και των καλλιτεχνών αναπτύσσεται σε δέκα γκαλερί της Αθήνας, με διαφορετική ομάδα καλλιτεχνών σε κάθε αίθουσα τέχνης, δημιουργώντας έτσι μία ενδιαφέρουσα εικαστική διαδρομή στο φιλότεχνο κοινό.

Την επιμέλεια και τον συντονισμό των εκθέσεων έχει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Fine Arts Festival, Michael Romanos.

Η έκθεση έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και έτσι σε όλους ους χώρους διεξαγωγής η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Info
Athens Fine Arts στη Designer's Dot Gallery
Εγκαίνια: Τρίτη 17 Ιουνίου, στις 21.00
Designer's Dot Gallery
Μελαντίας 8 και Ηλιουπόλεως, Παγκράτι, 210 7522322

Σχετικές ειδήσεις
Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα Fine Art στην Blank Wall Gallery
27.09.2016 16:41
Η Blank Wall Gallery εγκαινιάζει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 ομαδική έκθεση με θέμα Fine Art.
Έκθεση του Κωστή Γεωργίου στην Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο
04.07.2016 13:00
Μια νέα σειρά έργων ζωγραφικής και γλυπτικής, καθώς και έναν εντυπωσιακό γλυπτό κόκκινο ταύρο, σε φυσικό μέγεθος, παρουσιάζει ο Κωστής Γεωργίου στη νέα του έκθεση που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο στις 9 Ιουλίου.
Δύο εκθέσεις, του Στέργιου Στάμου και του Γιώργου Βορρέ, στο Patmos Aktis Suites & Spa
14.06.2016 12:44
Το ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa σε συνεργασίαμε τις αίθουσες τέχνης Kapopoulos Fine Arts και πιο συγκεκριμένα το παράρτημα στη Χώρα της Πάτμου, Kapopoulos Fine Arts- Patmos Gallery, διοργανώνει δύο ξεχωριστές εκθέσεις αυτό το καλοκαίρι.
Spaced Out: ομαδική έκθεση στη Enia Gallery
12.05.2016 10:06
Η ΕΝΙΑ GALLERY αποτελεί ένα νέο εκθεσιακό χώρο που στόχο έχει να προβάλλει τη σύγχρονη διεθνή εικαστική σκηνή, μέσω της προβολής του εικαστικού έργου αξιόλογων νέων όσο και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.