Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Εκπαιδευτικά σεμινάρια, στον Κινητήρα

Εκπαιδευτικά σεμινάρια, στον Κινητήρα

Η εταιρεία χοροθεάματος Κινητήρας , διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια από τις ομάδες χορού "Lemurius", "Κινητήρας" και "Κι όμως κινείται"…

… στις εγκαταστάσεις του.

Ο Κινητήρας ανοίγει τη νεά σαιζόν με ομαδικό πνεύμα - απαραίτητο συστατικό της εποχής - και προσκαλεί δυο απο τις πιο δραστήριες και σημαντικές ελληνικές ομάδες χορού τους "Lemurius" και την ομάδα "κι όμως κινείται", για να οδηγήσουν δύο πολύ ιδιαίτερα εκπαιδευτικά προγράμματα. Μέσα απο αυτά οι καλλιτέχνες ‘ανοίγουν΄ τη δημιουργική τους διαδικασία προς το κοινό και συνδημιουργούν,μέσα από μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία.


Συγκεκριμένα, η ομάδα “Lemurius” θα οργανώσει ένα εκπαιδευτικό πρότζεκτ χορογραφιας, βασισμένο στο τελευταίο της έργο "Υπερπαραγωγή" από τις 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου και η ομάδα " κι όμως κινείται" θα συνοδηγήσει με την ομάδα "Κινητήρας" σεμινάριο χορού, ακροβασίας και κινητικής ανάπτυξης ρόλου στα πλαίσια των προβών της τελευταίας για τη νέα της παιδική παράσταση "Το Τσίρκο που κοιμήθηκε" στις 3-7 Σεπτεμβρίου.


Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες κι ερασιτέχνες με μεγάλη εμπειρία στην κίνηση και είναι στα πλαίσια του προγράμματος ΄Καλλιτέχνες με Κρίση".

Σχετικές ειδήσεις
Εσύ, Εγώ, Εμείς: Συλλογική performance στον Κινητήρα
13.12.2016 13:32
Η Βρετανίδα χορογράφος και εικαστικός Florence Peake παρουσιάζει στις 6 Ιανουαρίου μια εναλλακτική πρόταση για τη συλλογική performance με τίτλο Εσύ, Εγώ, Εμείς στον Κινητήρα.
Η ομάδα Αμάλγαμα έχει νέο χώρο και το γιορτάζει!
07.12.2016 11:51
Στο νούμερο 47 της οδού Μενάνδρου, στον 5ο όροφο του κτιρίου κοντά στην Ομόνοια, η ομάδα Αμάλγαμα της Μαρίας Γοργίας θα στεγάσει τα χορευτικά της σχέδια για την επόμενη χρονιά. Εκεί όπου θα παρουσιάζει τις παραγωγές της και θα πραγματοποιεί σεμινάρια.
Διήμερο παραστάσεων και βίντεο χορού από τον Κινητήρα
22.09.2016 12:29
Ο Κινητήρας εγκαινιάζει καλλιτεχνικά τη νέα σεζόν, διοργανώνοντας διήμερο παραστάσεων και βίντεο χορού στις 8 και 9 Οκτωβρίου.
Ανύποπτος Χρόνος από την ομάδα του Κινητήρα στο πλαίσιο του In Progress Feedback Festival 2016

14.04.2016 10:45
Η ομάδα του Κινητήρα παρουσιάζει στο πλαίσιο του In Progress Feedback Festival 2016 την παράσταση Ανύποπτος Χρόνος.
Το ημερολόγιο: μια μουσικοχορευτική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
09.03.2016 16:48
Η Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης & Πολιτισμού μετά απο μια τριλογία παραστάσεων που είχαν κοινό άξονα και ήταν αφιερωμένες στην Ελληνική Γαστρονομία (Τον χορό να νοστιμίσω), στο Ελληνικό παραδοσιακό παιχνίδι (Όχι παίζουμε...) ,στον αυτοσχεδιασμό όπως εκφράζεται μέσα απο διάφορες πτυχές της ζωής (Αυτοσχεδιά-ζω), έρχεται και φέτος στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, το Σάββατο 7, την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Μαϊου 2016 και ώρα 21:00 με μια νέα μουσικοχορευτική πρόταση, με τίτλο «Το Ημερολόγιο».