Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Η νέα δουλειά της Δανάης Μακίνον έχει αέρα Μυκόνου! Υπό τον τίτλο Thank you η έκθεση ξεκινά στις 20 Ιουνίου στη Hammam Gallery του πιο κοσμοπολίτικου νησιού.

Η νέα δουλειά της Δανάης Μακίνον έχει αέρα Μυκόνου! Υπό τον τίτλο Thank you η έκθεση ξεκινά στις 20 Ιουνίου στη Hammam Gallery του πιο κοσμοπολίτικου νησιού.

Η Δανάη Μακινόν παραμένει στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα έργα της και με έντονα, ζωηρά χρώματα, γυναικείες μορφές, εκστατικά σχέδια με ευωδιαστά λουλούδια, φανταστικά λιμάνια και ονειρικές συνθέσεις, παρουσιάζει στη Μύκονο στη Hammam Gallery την τελευταία της δουλειά με τίτλο «Thank You».

Ο τίτλος της έκθεσης «Thank You», εκφράζει την σιωπηλή ανάγκη της ζωγράφου, να πει «ευχαριστώ» μέσα από τα έργα και τη δουλειά της.

Τα έργα στην εν λόγω έκθεση είναι από λάδι και παστέλ, όπου ο καθένας νοιώθει έντονα την παρουσία της ομορφιάς, της χαράς και της ζωής που κυλά ασταμάτητα, μέσα από το μυστήριο της ζωγραφικής.

Η καλλιτέχνης στην έκθεση χρησιμοποιεί πολλές γυναικείες μορφές, σαμουράι, τοπία με πανσέληνο, λαούς να διασχίζουν την κόκκινη θάλασσα, λουλούδια, και άλλα...

Τα χρώματα είναι ζωντανά, φωτεινά, ιδιαίτερα και μοναδικά και ενώ οι μορφές αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

Info
Thank you, Δανάη Μακινόν
Εγκαίνια: Παρασκευή 20 Ιουνίου
Διάρκεια: έως Τετάρτη 2 Ιουλίου
Hammam Gallery, Δήλου 7, Μύκονος
Τηλ.: 22890 - 27260

Σχετικές ειδήσεις
Beyond the Frame: ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
22.08.2016 10:32
Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 24 Αυγούστου, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Beyond the Frame», στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, ολοκληρώνοντας το εικαστικό πρόγραμμα της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το Καλοκαίρι του 2016.
Βlue Line: Ομαδική Έκθεση στην Skoufa Gallery Mykonos
12.07.2016 15:06
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, η ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Blue line” στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το καλοκαίρι του 2016.
Paradise: ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
04.07.2016 11:44
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 8 Ιουλίου, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Paradise», στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το Καλοκαίρι του 2016.
Βlue: έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
17.06.2016 10:00
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου, η ατομική έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, με τίτλο «blue», ανοίγοντας το εικαστικό πρόγραμμα της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το καλοκαίρι του 2016.
Eye phone: έκθεση του Κώστα Βέργα στην Image Gallery
04.03.2016 15:35
Η Image Gallery παρουσιάζει τη νέα δουλειά του φωτογράφου Κώστα Βέργα με τον τίτλο eye phone.