Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ourfirg στο Kickstarter, χρηματοδότηση από το πλήθος, από το About

Ourfirg στο Kickstarter, χρηματοδότηση από το πλήθος, από το About

Το About, συνεχίζοντας την παρουσία του στον χώρο των digital και Media arts, παρουσιάζει την πρώτη παραγωγή υβριδικής τέχνης της δημιουργικής του ομάδας…

… στις 7 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2012.


Πρόκειται για το 3D adventure game, OURFIRG, ένα σύγχρονο καλλιτεχνικό project που υπερβαίνει τις κατηγοριοποιήσεις. Κύρια έμφαση έχει δοθεί στον συνδυασμό διαφορετικών τεχνικών και ειδών έκφρασης, ενώ επιχειρείται η υπέρβαση των προκαθορισμένων ορίων ανάμεσα στην τέχνη, τον πειραματισμό, την συμμετοχή και την διάδραση, ανάμεσα στις καθιερωμένες τέχνες και τις αναδυόμενες, αλλά και την σχέση της τέχνης με την πολιτισμική βιομηχανία.
 

Το OURFIRG βρίσκεται στο στάδιο του working prototype. Για την “χρηματοδότησή του από το πλήθος – crowd funding” υποβλήθηκε και έγινε αποδεκτό (ένα από τα λίγα στην χώρα μας) από την πολύ γνωστή πλατφόρμα crowd-funding, Kickstarter (New York Times / the year in ideas 2009 & TIME / Best Inventions of 2010). Τα project που εισάγονται σε αυτήν την “όλα ή τίποτα” πλατφόρμα, υποστηρίζονται / χρηματοδοτούνται (crowd funding) από φίλους, οπαδούς ή το κοινό με τα αντίστοιχα ανταποδοτικά οφέλη. Στην πλατφόρμα αυτή συμμετέχουν ανεξάρτητοι κινηματογραφικοί παραγωγοί, παραγωγοί ψηφιακών τεχνών, καλλιτεχνικές ομάδες και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των πολιτισμικών προϊόντων.
 

Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλλει με τους παρακάτω τρόπους:
 χρηματοδότηση από 1$ - .... / έως 4 Αυγούστου στο Kickstarter http://kck.st/N1sW3S
 like στο Facebook http://facebook.com/Ourfirg
 follow στο Twitter, http://twitter.com/Ourfirgή
 απλά, προωθώντας το μήνυμα αυτό σε όποιον πιθανά ενδιαφέρεται.
 

Έσοδα από την εμπορική εφαρμογή του Ourfirg θα χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητες του Χώρου Πολιτισμού ABOUT:

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Στα πλαίσια του project OURFIRG γίνεται πρόσκληση σε εικαστικούς, graphic designers, 3D artists ή άλλο για να συμμετέχουν στο project.

Σχετικές ειδήσεις
Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης A World Not Ours στη Σάμο
09.08.2016 10:46
Την Πέμπτη 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης "A World Not Ours" στο Art Space Pythagorion.
FLASHFORWARD x4: Ομαδική έκθεση από τον Φωτογραφικό 9ο στο Booze
20.05.2016 12:56
Το Εργαστήρι Δημιουργικής Φωτογραφικής Έκφρασης «Φωτογραφικός 9ος» παρουσιάζει στο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής, τέχνης και δημιουργίας BOOZE Cooperativa - τον πρώτο εναλλακτικό, καλλιτεχνικό συνασπισμό της Αθήνας - την έκθεση με τίτλο ‘’FLASHFORWARD x4’’.
33 Φανταστικές Ιστορίες: έκθεση της Άνκα Ντούκου στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Εννέα
03.02.2016 16:34
Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας ΕΝΝΕΑ έχει τη χαρά να φιλοξενήσει την πρώτη ατομική έκθεση της Άνκα Ντούκου με τίτλο "33 Φανταστικές Ιστορίες", σε επιμέλεια του φωτογράφου και καθηγητή φωτογραφίας Παναγιώτη Κασίμη.
Cheapart Athens 2015
07.12.2015 16:49
Μετά την ‪‎ARTmART2015 CHEAPART στη Βιέννη, η ‪‎CHEAPART ATHENS ‪2015 ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:30 κλείνοντας έτσι την πρώτη εικοσαετία μιας εξαιρετικά γόνιμης και δημιουργικής περιόδου.
Beton Blues: έκθεση του Παναγιώτη Κασίμη στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Εννέα
05.11.2015 13:27
Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας ΕΝΝΕΑ παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Παναγιώτη Κασίμη με τίτλο"Beton Blues".