Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βασίλης Λέκκας για δυο εμφανίσεις στο Μουσικό Προαύλιο Θεάτρου Badminton

Ο Βασίλης Λέκκας για δυο εμφανίσεις στο Μουσικό Προαύλιο Θεάτρου Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο Θεάτρου Badminton φιλοξενεί, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του δραστηριοτήτων, το Βασίλη Λέκκα

… ο οποίος θα δώσει δυο ζωντανές παραστάσεις, την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012.


Ταξίδια και Όνειρα


Ο Βασίλης Λέκκας έχει μόνο κορυφαίες καλλιτεχνικές στιγμές να επιδείξει. Η προσωπική του διαδρομή ξεκινά με τον Μάνο Χατζιδάκι, σε μια συνεργασία που αποδείχθηκε μακροχρόνια και άκρως δημιουργική. Ακολούθησαν συνεργασίες με τους Γιάννη Σπαθά, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλο, Γιώργο Τρανταλίδη και πολλούς άλλους, αφήνοντας έτσι ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία . Ταξίδια και όνειρα από έναν τραγουδιστή με μεγάλες τεχνικές και εκφραστικές δυνατότητες. Μια ανθολόγηση της προσωπικής του δισκογραφικής διαδρομής. Ο Βασίλης Λέκκας υπόσχεται να μας αποζημιώσει με το παραπάνω, προσθέτοντας έναν ακόμη πολύτιμο κρίκο στη μακρά αλυσίδα των επιλεκτικών του εμφανίσεων.
 

Μουσικό Προαύλιο Badminton: Καλοκαίρι 2012

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Λέκκας και η Σαλίνα Γαβαλά στο Half Note Jazz Club
12.01.2017 15:40
Τι συμβαίνει όταν ο Βασίλης Λέκκας, ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές της γενιάς του, συναντά επί σκηνής την αισθαντική τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις: FILM NOIR. Οι δύο ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους για μας χαρίζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη ήχους και εικόνες που προκαλούν συναισθήματα.
Τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο: Ο Βασίλης Λέκκας στο Φεστιβάλ Τήνου 2016
10.08.2016 14:31
Ο Βασίλης Λέκκας, στις 11 Αυγούστου 2016, ερμηνεύει για τους φίλους του Φεστιβάλ Τήνου τραγούδια με λυρικό και επαναστατικό περιεχόμενο.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
13.07.2016 16:50
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για ένα μουσικό παιχνίδι, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στα πλαίσια του 3on3 Giants.
Ο Βασίλης Λέκκας στις Μουσικές Δευτέρες στο Στρέφη
30.06.2016 12:55
Ο Βασίλης Λέκκας ανεβαίνει στο Λόφο του Στρέφη για μία συναυλία με τίτλο Τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης live στο Θέατρο Δάσους
27.05.2016 16:50
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους, αλλά και στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας.