Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Νατάσσα Μποφίλιου: Μέρες του Φωτός unplugged, στον Πύργο Μπαζαίου

Νατάσσα Μποφίλιου: Μέρες του Φωτός unplugged, στον Πύργο Μπαζαίου

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί για μια ζωντανή εμφάνιση στον Πύργο Μπαζαίου στη Νάξο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου, παρουσιάζοντας τα νέα της τραγούδια…

… και όχι μόνο, unplugged, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012.


Η Νατάσσα Μποφίλιου, η ερμηνεύτρια που έχει συζητηθεί όσο λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της, ύστερα από έναν απόλυτα επιτυχημένο χειμώνα παίρνει τους δρόμους του καλοκαιριού και αποδεικνύει μια και καλή, για ποιό λόγο τα live της αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία.


Με σταθερούς συνοδοιπόρους το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή επιβεβαιώνει όσους μιλούν για μια νέα ουσιαστική πρόταση στο καλό ελληνικό τραγούδι.  Κι αν η επικοινωνιακή της πλευρά έχει αφήσει το στίγμα της συνοδευόμενη από μια ολοκληρωμένη μπάντα , η πραγματικά αισθαντική ερμηνεία της αναδεικνύεται ολοκληρωτικά στην απλότητα ενός ακουστικού μουσικού σχήματος. Σε αυτές τις συλλεκτικές, κατανυκτικές βραδιές, η Νατάσσα Μποφίλιου με τη συνοδεία του Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και το λυρισμό των ήχων του βιολιού και του τσέλου, υπόσχεται μια μαγική ατμόσφαιρα, απόλυτης ευαισθησίας και μελωδικότητας.


Τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τις “Εκατό μικρές ανάσες”, το “Μέχρι το τέλος” , τα “Τρία Μυστικά” και τα “Εισιτήρια Διπλά”, συναντούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια από τις “Μέρες του Φωτός” που έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση, σε ένα ανανεωμένο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα , βασισμένο στην αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής προσωπικής ερμηνείας.


Αυτό το καλοκαίρι αν σας δωθεί η ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία ουσιαστικής απλότητας, μη τη χάσετε.


Ερμηνεία: Νατάσσα Μποφίλιου
Ενορχηστρώσεις -Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί: Δημήτρης Κουζής

Διοργάνωση: ΑΙΩΝ, Πολιτιστικός Οργανισμός

 

Φεστιβάλ Νάξου 2012 - Πρόγραμμα

Σχετικές ειδήσεις
Βαβέλ 2: Η Νατάσσα Μποφίλιου για 5 ακόμα εμφανίσεις στο Estate!
12.01.2017 10:31
Η Νατάσσα Μποφίλιου θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σκηνή του Estate έως τις 18 Φεβρουαρίου, με την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση ΒΑΒΕΛ2, την οποία έστησε μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, με αφετηρία την τελευταία της δισκογραφική δουλειά.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Πάτρα
16.08.2016 14:50
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Φεστιβάλ Οίτης
17.06.2016 16:47
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στον Βόλο
02.06.2016 11:42
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 εμφανίζονται στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στο Βόλο.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Δάσους
19.05.2016 12:41
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για μία και μοναδική βραδιά την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τους στη Θεσσαλονίκη.