Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Κινηματογράφος Μπομπονιέρα: Συναυλίες με Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα

Κινηματογράφος Μπομπονιέρα: Συναυλίες με Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα

Ο κινηματογράφος Μπομπονιέρα στην Κηφισιά, διοργανώνει διήμερο συναυλιών με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα να προσφέρουν δυο όμορφες βραδιές…

… στις 30-31 Ιουλίου αντίστοιχα.


Δύο καλλιτέχνες που δεν χρειάζονται πρόλογο και παρουσίαση, χρόνια στην υπηρεσία του έντεχνου τραγουδιού και με τεράστιο σεβασμό στην Ελληνική μουσική παράδοση, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κηφισιά και αποχαιρετούν τον Ιούλιο μέσα στον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Μπομπονιέρα. Δευτέρα 30 Ιουλίου Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Τρίτη 31 Ιουλίου Σωκράτης Μάλαμας σε δύο μαγικές μουσικές βραδιές κάτω από τον ουρανό της Κηφισιάς.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης για ένα τελευταίο live στο Θέατρο Βράχων
14.09.2016 11:30
Η καλοκαιρινή συνεργασία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Γιάννη Ζουγανέλη, μετά από μια σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, «λύνει» για μια τελευταία φορά, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Βράχων, σε μια πανηγυρική συναυλία φινάλε της καλοκαιρινής τους περιοδείας.
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
28.07.2016 13:43
Την επιστροφή στα αθηναϊκά εδάφη -μετά από τις καλοκαιρινές του συναυλίες- σηματοδοτεί η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016.
Διήμερο μουσικό ταξίδι στην Κρήτη και στη Κύπρο στο Τελλόγλειο
10.06.2016 14:31
Ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική παράδοση της Κρήτης και της Κύπρου με δύο συναυλίες από τα σχήματα των Ross Daly, Ζαχαρία Σπυριδάκη και Βασίλη Χατζημακρή και μία έκθεση γλυπτών και μουσικών οργάνων θα παρουσιάσει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., στις 16 και 17 Ιουνίου 2016.
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Οι συναυλίες του καλοκαιριού
25.04.2016 12:54
Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μιά φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.
Μέσα στη νύχτα των άλλων, με τις μουσικές επιλογές του Κώστα Παντιώρα στο Passport Art
31.03.2016 16:15
Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν γίνεται ένα πάρτυ που να αφορά αποκλειστικά ελληνική δισκογραφία με γκάμα από τις Τρύπες και τα Διάφανα Κρίνα, μέχρι τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Άκη Πάνου και τον Νίκο Παπάζογλου; Που να μην συμβαίνει σε μεζεδοπωλείο, ούτε απογευματινές ώρες, αλλά βράδυ κι εσείς να βρίσκεστε στην μπάρα και να ζητάτε το επόμενο κομμάτι;