Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Red River Cultural Festival

Red River Cultural Festival
Η Θράκη αποκτά το δικό της φεστιβάλ! Πρόκειται για ένα νέο φεστιβάλ πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008 στο Δήμο Διδυμοτείχου Ν. Έβρου, στην υπαίθρια περιοχή Αγία Μαρίνα - Ερυθροπόταμου.

Η Θράκη αποκτά το δικό της φεστιβάλ! Πρόκειται για ένα νέο φεστιβάλ πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008 στο Δήμο Διδυμοτείχου Ν. Έβρου, στην υπαίθρια περιοχή Αγία Μαρίνα - Ερυθροπόταμου.

Το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ της Θράκης ονομάστηκε Red River Cultural Festival και χαρακτηρίζεται από τον εκθεσιακό του χαρακτήρα, περιλαμβάνοντας και παράλληλες δράσεις.

Στην ουσία είναι ένα πολιτιστικό φεστιβάλ, που κινείται κυρίως γύρω από τις εικαστικέ τέχνες.

Σίγουρα, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους πολίτες και τους πολιτιστικούς φορείς της Θράκης, καθώς και όλης της Ευρώπης να έρθουν σε επαφή με ιστορικούς χώρους του Διδυμοτείχου.

Οι συμμετέχοντες του φεστιβάλ θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ανοίγοντας παράλληλα νέους ορίζοντες και διευρύνοντας τις συνεργασίες τους.

Με την παράλληλη παρουσίαση διάφορων παραστατικών τεχνών και δρώμενων, σε συνεργασία με την διοργάνωση, μπορούν να συμβάλουν στην προβολή του πλούσιου πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας της περιοχής.

Info
Red River Cultural Festival
Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουνίου
Αγία Μαρίνα, Έβρος
http://www.redriver.gr
info@redriver.gr
Διοργάνωση: Mobile Sound Factory Productions
http://www.mobilesoundfactory.gr
http://www.redriver.gr

Σχετικές ειδήσεις
Athens Photo Festival: Unstable Fields στο Μουσείο Μπενάκη
14.07.2016 10:24
Στο κεντρικό εκθεσιακό πρόγραμμα του Athens Photo Festival 2016, υπό τον γενικό τίτλο [Mis/Dis]Placed, παρουσιάζεται η φωτογραφική ενότητα Unstable Fields / «ασταθή πεδία», η οποία αναφέρεται στην ιδέα της ρευστότητας και των συνεχών ανακατατάξεων σε μια περιοχή ή σε μια κατάσταση.
Everything is the same but everything is different: Έκθεση της Έφης Χαλιορή στη γκαλερί Μορφές
30.06.2016 12:20
Το πρώτο Μεσογειακό Φεστιβάλ Φωτογραφίας Medphoto Festival – «Borders/Crossroads», σε συνεργασία με την Γκαλερί «Μορφές», παρουσιάζουν από τις 5 Ιουλίου 2016 την έκθεση φωτογραφίας της Έφης Χαλιορή, “Everything is the same but everything is different”.
Καλωσορίσατε - Η Ευρωπαϊκή Φιλοξενία και τα Σύνορά της: έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης Μορφές
18.04.2016 10:46
Η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστημίο Ιωαννίνων η International Society for Cultural - Historical and Activity Research, η Αίθουσα Τέχνης Μορφές και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων - Ελαιουργείον, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα XANIaRT 2016 - Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανιών, παρουσιάζουν την εικαστική δράση Καλωσορίσατε - Η Ευρωπαϊκή Φιλοξενία και τα Σύνορά της.
Προβολές του Video Art Festival Μηδέν στο TWIXTlab
02.03.2016 11:57
Το Video Art Festival Μηδέν της Καλαμάτας ταξιδεύει το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στο TWIXTlab, στην Αθήνα, παρουσιάζοντας δύο αναδρομικές ενότητες με έργα βίντεο από το αρχείο του φεστιβάλ με τίτλο "Sense of..." και "Sense off".
Η έκθεση Photometria Awards 2015 “Faith” στην Ελευσίνα
27.01.2016 11:25
Το Photometria - International Photography Festival, το Phototraveller και το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ελευσίνας παρουσιάζουν την φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Photometria Awards 2015, Faith», η οποία αποτελείται από τις 25 καλύτερες φωτογραφίες με θέμα την «Πίστη» που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του Photometria Festival 2015.