Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης για 3 εμφανίσεις στο Socialista

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης για 3 εμφανίσεις στο Socialista

To Socialista φιλοξενεί τον Κρητικό τραγουδιστή και λαουτιέρη Μιχάλη Τζουγανάκη, για 3 συναυλίες

… στις 12, 19 και 26 Ιουλίου 2012.


Μιχάλης Τζουγανάκης ..εκεί που το πάθος συναντά τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία ξεκινά η ιδιαιτερότητα του τραγουδιστή και σολίστα του λαούτου…


Η αγάπη του κοινού ξεσηκώνει το πάθος και τη δύναμη του Μιχάλη, που ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής μιας και τη ροή του προγράμματος από κάποιο σημείο και μετά την καθορίζει η στιγμή… Τρεις τέτοιες, απρόβλεπτες βραδιές θα μας χαρίσει ο μεγάλος δεξιοτέχνης στη σκηνή του Socialista. Για τρεις Πέμπτες το κέντρο της Αθήνας συναντιέται με την Κρητική ψυχή σε εκρηκτικές στιγμές μέχρι το ξημέρωμα.


Γνωστός για την ιδιαίτερη αντιμετώπιση του στο Κρητικό παραδοσιακό τραγούδι, το οποίο εμπλουτίζει με τις ερμηνείες του και σύγχρονους ήχους. Χωρίς να αλλοιώνει το παραδοσιακό στοιχείο, του προσδίδει μια αλλιώτικη μουσική διάσταση.
 

Στο Socialista, θα τον ακούσουμε με το δικό του τρόπο ερμηνείας σε δικά του τραγούδια καθώς και σε άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών, πάντα με τον ιδιότυπο χαρακτήρα, το σεβασμό και την ευγένεια που χαρακτηρίζουν τον σπουδαίο αυτό μουσικό κα ερμηνευτή.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης επιστέφει στο ΙΛΙΟΝ plus
09.02.2016 13:57
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης συνεχίζει τις παραστάσεις του στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus από τις 12 Φεβρουαρίου 2016.
Ο Μιχάλης Εμιρλής live στο Mike’s Irish Bar
04.02.2016 14:11
Ο Μιχάλης Εμιρλής επιστρέφει στην Αθήνα δυναμικά με νέο τραγούδι, νέα μπάντα και πολύ κέφι και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 θα βρίσκεται στη σκηνή του Mike’s Irish Bar!
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης live στο ΙΛΙΟΝ plus
31.12.2015 10:10
Το Ίλιον plus μας προσκαλεί για τέσσερα Σάββατα του Γενάρη με τον Μιχάλη Τζουγανάκη στην Αθήνα, σε μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση - ανάταση ψυχής για τον ακροατή.