Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Επιδαύρου παρουσιάζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο Μικρό Θέατρο για δύο βραδιές στις …

13 και 14 Ιουλίου 2012.


 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επανέρχεται στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου (13 & 14 Ιουλίου) παρουσιάζοντας διασκευές τραγουδιών από την προσωπική του δισκογραφία . Μαζί ο στενός συνεργάτης του Γιώργος Καλούδης που επί πολλά χρόνια τον συντροφεύει στις ζωντανές εμφανίσεις του.

 

Όπως τονίζει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η συνεργασία του με τον Γιώργο Καλούδη «μετρά αρκετά χρόνια και χιλιάδες χιλιόμετρα». Έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους, οι δύο μουσικοί διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού.

 

Μετά τη φετινή περιοδεία τους στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα νέο ακουστικό πρόγραμμα , που δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στην ευρυχωρία της ησυχίας.


 
Φωνή, κιθάρα, λαούτο
Αλκίνοος Ιωαννίδης
 
Τσέλο, κρητική λύρα
Γιώργος Καλούδης

Ηχοληψία
Βαγγέλης Λάππας
 
Φωτισμοί
Κωνσταντίνος Αλεξίου


 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Block33 στην Θεσσαλονίκη
09.11.2016 14:46
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί για δύο βραδιές στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2016 στο Block33 της Θεσσαλονίκης!
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τέσσερις συναυλίες στο Κύτταρο
11.10.2016 15:15
Ο Αλκίνοος επιστρέφει στο Κύτταρο, για να δώσει συνέχεια σε αυτές τις αξέχαστες sold out βραδιές του περασμένου Απρίλη, που αποδείχτηκαν πολύ λίγες για να τις χορτάσουν οι παρόντες και να τις απολαύσουν όλοι όσοι επιθυμούσαν ...
Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
24.06.2016 13:53
Ο Σταμάτης Κραουνάκης, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου θα βρεθεί με την Ελένη Ουζουνίδου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου στις 15 και 16 Ιουλίου 2016, με την παράσταση «8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1838 - Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα προς τα Ελληνόπουλα».
«Συνάντηση»: Ο Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου
22.06.2016 16:35
Ο Στέφανος Κορκολής ανοίγει το φετινό πρόγραμμα στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου, 1 & 2 Ιουλίου, με έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Βασισμένη στο ομώνυμο CD, η συναυλία είναι μία μοναδική μουσική «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» με κλασσικά έργα για πιάνο, μεταφορές / διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.
Η Τάνια Τσανακλίδου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
15.06.2016 11:29
Η Τάνια Τσανακλίδου θα εμφανιστεί στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για μια μουσική παράσταση με τραγούδια από το θέατρο στις 8 & 9 Ιουλίου 2016.